reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Niby czemu?

Dzięki za link.

To dlatego że kobiecie jest ciężej A nie że ciąża trwa krócej.

Dajesz mi nadzieję kobieto.

Może to od programu zależy.

Kochana masz mega wiedzę. Możesz się wypowiedzieć by mojej 4 dniowej moruli klasy 1? Jak rokuje?

Ja przy blizniakach zero wymiotow.

Przykro mi kochana 😭 Wiem że to niewielka pociecha ale znam to. Przytulam Cię z z daleka. Trzymaj się.

Ja już od 4.30 na nogach. Do labu musiałam dotrzeć przed tlumami i do roboty na rano zdążyć. Wyniki ok 13 ale ja już znam wynik...

Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Morula w 4 dobie klasy 1 to idealny zarodek jak na ten czas ale to wszystko może się zmienić. Ogółem rokuje świetnie. Pytanie która to godzina życia była tego zarodka, tak czy siak morfologia bardzo dobra. Pytanie jaki u was problem, bo to ma znaczenie i wiek. Moim zdaniem masz około 40% szans na powodzenie tego transferu. A macie jeszcze zarodki?

reklama
Morula w 4 dobie klasy 1 to idealny zarodek jak na ten czas ale to wszystko może się zmienić. Ogółem rokuje świetnie. Pytanie która to godzina życia była tego zarodka, tak czy siak morfologia bardzo dobra. Pytanie jaki u was problem, bo to ma znaczenie i wiek. Moim zdaniem masz około 40% szans na powodzenie tego transferu. A macie jeszcze zarodki?
Niestety nie mamy zarodków. Z 3 zaplodnionych komórek w 4 sobie transferowali ta motyle A reszta nie dotrwala do 5 doby. Ten podobno był najlepszy. U nas czynnik męski. Ja wiek 35.

Niestety nie mamy zarodków. Z 3 zaplodnionych komórek w 4 sobie transferowali ta motyle A reszta nie dotrwala do 5 doby. Ten podobno był najlepszy. U nas czynnik męski. Ja wiek 35.
Czyli selekcja naturalna odbyła się wcześniej. Bywa, ze masz dużo ładnych zarodków a rodzi się tylko ten najsilniejszy. Bo selekcja jest w brzuchu. Ja tak miałam z synem, ze tylko jedna blastocysta była w 5 dobie i to był właśnie mój człowiek :p teraz ma 4,5 roku:-)

Dziewczynki 14 dpt beta 2009 mIU/ml, chce mi się ryczeć, dopiero teraz zaczynam wierzyć, że jest dobrze 🥺

9 dpt 288,1 mIU/ml
12 dpt 951,2 mIU/ml
14 dpt 2009 mIU/ml

Więcej nie będę powtarzać tylko umawiam się na usg. Progesteron też podskoczył z 11,16 ng/ml na 16,36 ng/ml, jeszcze dziś dr ma dzwonić w sprawie leków. W sierpniu mija dokładnie 5 lat odkąd zaczęliśmy się starać o dziecko. Pierwszą punkcję miałam też w sierpniu równo rok temu. Boję się co dalej, ale jeszcze nigdy nie doszłam tak daleko :)

Dziewczynki 14 dpt beta 2009 mIU/ml, chce mi się ryczeć, dopiero teraz zaczynam wierzyć, że jest dobrze 🥺

9 dpt 288,1 mIU/ml
12 dpt 951,2 mIU/ml
14 dpt 2009 mIU/ml

Więcej nie będę powtarzać tylko umawiam się na usg. Progesteron też podskoczył z 11,16 ng/ml na 16,36 ng/ml, jeszcze dziś dr ma dzwonić w sprawie leków. W sierpniu mija dokładnie 5 lat odkąd zaczęliśmy się starać o dziecko. Pierwszą punkcję miałam też w sierpniu równo rok temu. Boję się co dalej, ale jeszcze nigdy nie doszłam tak daleko :)
Tak się cieszę Słońce 💓💓💓mocne kciuki, by dalej było tak pięknie 😘😘😘✊✊✊

reklama

9 dpt 288,1 mIU/ml
12 dpt 951,2 mIU/ml
14 dpt 2009 mIU/ml

Leć na usg już mogłaś wcześniej to usg zrobić. zaraz zarodek potem serduszko i badania nipt... i zleci:-) tak 9 miesięcy.

Do góry