Dziewczyny beta mniej niż 0,2 nie mam nawet sił płakać nie wiem w czym jest problem
Jest mi bardzo przykro...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny beta mniej niż 0,2 nie mam nawet sił płakać nie wiem w czym jest problem
Tak mi przykroDziewczyny beta mniej niż 0,2 nie mam nawet sił płakać nie wiem w czym jest problem
Suuuiper!!! O to kolejna dopoero za miesiąc. Wytrzymasz tyle? jak Ty sie czujesz w ogole?Kochane jest dzidziuś na USG i jest też bijące serduszko ❤ następna wizyta 15 września ❤ z wielkości dziadziusia to 7 tydzień ❤
Co??????!!!!!!!!Powiedzieli mi że do piątku powinien być
28tc??? I nadal nie jest dobrze...hmm strach się bacNa każdego ponoć działa co innego, na mnie nie działa kompletnie nic, ani tabletki, ani gumy (pregnavomi) ani domowe sposoby, wymioty ustały po lekach, ale czuję się jak na kacu całe dnie, raz lepiej, raz gorzej... 28tc teraz
Muszę podpytać mojego lekarza (InviMed Wrocław) o embrio glue jak będę na wizycie przed krio.W Novum też na pewno się płaci, tyle że już jest wliczone w standardową procedurę. W mojej klinice też opcja dodatkowo płatna...
Jestem z Tobą mi pierwszy raz beta drgnęła do szalonych 6 ale w piątek było już tylko 4.Dziewczyny beta mniej niż 0,2 nie mam nawet sił płakać nie wiem w czym jest problem
Bardzo mi przykro przecież miałaś taki ładny zarodeczek...Dziewczyny beta mniej niż 0,2 nie mam nawet sił płakać nie wiem w czym jest problem
Co??????!!!!!!!!