reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję Ci!! Dokładnie to ;) Konkretnie to chce wiedzieć czy mi zarodków wystarczy ale tego nigdzie się nie dowiem :confused: Jednak liczby do mnie najlepiej przemawiają i niech tak zostanie :p
Wiesz to jest tak, ze nie ma gwarancji ze się uda;-) czasem wystarczy jeden zarodek i to będzie ten a czasem potrzeba ich 10. Z tego co pisałaś to masz chyba same Top quality zarodki to świetnie rokują :-)

reklama
Wiesz to jest tak, ze nie ma gwarancji ze się uda;-) czasem wystarczy jeden zarodek i to będzie ten a czasem potrzeba ich 10. Z tego co pisałaś to masz chyba same Top quality zarodki to świetnie rokują :-)
Oj wiem.. Miałam już tyle transferów więc dokładnie to znam, tylko raz beta 0... Naszczescie teraz już podchodzę na pełnej obstawie z immunologii więc tylko wstrzelic się w zdrowy zarodek! Mam nadzieję że choć jeden z nich jest.. 4AA to niby 47% a 4AB 43%, takie mam więc statystycznie powinno udać się za 2gim a najpóźniej za 3cim razem.. Ale prawda jest taka że może wcale się nie udać! Kiedy Twój transfer??

Oj wiem.. Miałam już tyle transferów więc dokładnie to znam, tylko raz beta 0... Naszczescie teraz już podchodzę na pełnej obstawie z immunologii więc tylko wstrzelic się w zdrowy zarodek! Mam nadzieję że choć jeden z nich jest.. 4AA to niby 47% a 4AB 43%, takie mam więc statystycznie powinno udać się za 2gim a najpóźniej za 3cim razem.. Ale prawda jest taka że może wcale się nie udać! Kiedy Twój transfer??
Ja mam transfer 13.08 zobaczymy czy się odmrożą wszystkie. Bo trochę się boje dwóch, ale chciałabym już przestać żyć w niepewności.

reklama
Do góry