reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Molla jak fajnie, że do nas zaglądasz, ja o Tobie także często myślę. Mam nadzieję, że mąż szybko się zreflektuje i podejdziecie do kolejnej procedury. Czytając Twoja stopkę nie rozumiem czemu przy ostatnim in vitro nie było zarodków bo przy IUI widzę, że były u Ciebie ciąże.

Domat, znalazłam na fb. Chyba sama sobie przywiąże materac, żeby poczuć, jak to jest:-) Już mojemu mężowi gadałam o myszy,to powiedział, że nie będzie kotom konkurencji robił:-D

Romka pojutrze już robisz bete fajnie az jestem ciekawa jak duża ci wyjdzie a ilo dniowe miałaś podane zarodki?? mnie brzuch nie boli wogóle więc tez nie wiem co o tym mysleć ja bete zrobie w poniedziałek :-)

Madzialenak!!!! Po pierwsze &&&&& za Ciebie i MALEŃSTWO!!!!! Wczoraj czekałam na wiadomości od Ciebie, o 12:00 myślałam, że pewno strach Cię przelatywał:szok:-dobrze, że Twój chłop nie wie;-), żarty-żartami, cieszę się, że z dzidzią wszystko w porządku, ja wiedziałam, że będzie ok., ale Twój spokój się liczy, i teraz przynajmniej żyjesz bezstresowo.
Widzisz, ja sama nie wiem, dlaczego tak wyszło. Ja czuję, że klinika coś zaje****, bo coś tu nie tak, lekarz potem zgonił, że żadna komórka się nie zapłodniła, bo niby stare komóry mam, to czemu 4 m-ce wcześniej zaszłam w ciążę po IUI, która się pięknie rozwijała-jedna jedyna, lecz była pozamaciczna,wcześniej też po IUI zachodziłam, choć nie wiadomo czemu poraniałam, to jakie stare KOMÓRY!!! Sama nie wiem, czemu tak, ale moje wyczucia są takie, że to oni mi przetrzymali te komórki i dlatego były stare. Może i stare bo i ja nie młódka, ale wcześniej jakoś zachodziła, choć z felernym finałem...

reklama
Kinga ja na tym USG przed punkcja tez miałam 6 pęcherzyków a puźniej okazało sie ze pobrali 9 takze nie musisz sie martwić bedzie dobrze. A moje AMH to 1,7

Gosia_1983
- super, że we mnie wierzysz ( lub raczej mój organizm), ale ja już miałam 2 razy IVF i 2 razy podobną sytuację z pęcherzykami, a potem okazywało się, że jest 1 ocyt tylko. Jeden plus, że zawsze się zapładniał i miałam transfer :-)

Do góry