reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Molla jak fajnie, że do nas zaglądasz, ja o Tobie także często myślę. Mam nadzieję, że mąż szybko się zreflektuje i podejdziecie do kolejnej procedury. Czytając Twoja stopkę nie rozumiem czemu przy ostatnim in vitro nie było zarodków bo przy IUI widzę, że były u Ciebie ciąże.
Fusun
Fanka BB :)
Lawendowy ale się uśmiałam. I nie tylko ja, bo rozesłałam po koleżankach w pracy:-)
lawendowy_sen
Domat, znalazłam na fb. Chyba sama sobie przywiąże materac, żeby poczuć, jak to jest:-) Już mojemu mężowi gadałam o myszy,to powiedział, że nie będzie kotom konkurencji robił
madzialenak
mama na pełen etat
Milagros śliczny przyrost, oby hiperka szybko przeszła. Będziesz w piątek?
madzialenak
mama na pełen etat
Oskaa gratuluję, beta wysoka, zobaczysz już pęcherzyk, ja widziałam 21 dpt.
Ostatnia edycja:
gosia__1983
Romka pojutrze już robisz bete fajnie az jestem ciekawa jak duża ci wyjdzie a ilo dniowe miałaś podane zarodki?? mnie brzuch nie boli wogóle więc tez nie wiem co o tym mysleć ja bete zrobie w poniedziałek :-)
Molla
Madzialenak!!!! Po pierwsze &&&&& za Ciebie i MALEŃSTWO!!!!! Wczoraj czekałam na wiadomości od Ciebie, o 12:00 myślałam, że pewno strach Cię przelatywał-dobrze, że Twój chłop nie wie;-), żarty-żartami, cieszę się, że z dzidzią wszystko w porządku, ja wiedziałam, że będzie ok., ale Twój spokój się liczy, i teraz przynajmniej żyjesz bezstresowo.
Widzisz, ja sama nie wiem, dlaczego tak wyszło. Ja czuję, że klinika coś zaje****, bo coś tu nie tak, lekarz potem zgonił, że żadna komórka się nie zapłodniła, bo niby stare komóry mam, to czemu 4 m-ce wcześniej zaszłam w ciążę po IUI, która się pięknie rozwijała-jedna jedyna, lecz była pozamaciczna,wcześniej też po IUI zachodziłam, choć nie wiadomo czemu poraniałam, to jakie stare KOMÓRY!!! Sama nie wiem, czemu tak, ale moje wyczucia są takie, że to oni mi przetrzymali te komórki i dlatego były stare. Może i stare bo i ja nie młódka, ale wcześniej jakoś zachodziła, choć z felernym finałem...
Widzisz, ja sama nie wiem, dlaczego tak wyszło. Ja czuję, że klinika coś zaje****, bo coś tu nie tak, lekarz potem zgonił, że żadna komórka się nie zapłodniła, bo niby stare komóry mam, to czemu 4 m-ce wcześniej zaszłam w ciążę po IUI, która się pięknie rozwijała-jedna jedyna, lecz była pozamaciczna,wcześniej też po IUI zachodziłam, choć nie wiadomo czemu poraniałam, to jakie stare KOMÓRY!!! Sama nie wiem, czemu tak, ale moje wyczucia są takie, że to oni mi przetrzymali te komórki i dlatego były stare. Może i stare bo i ja nie młódka, ale wcześniej jakoś zachodziła, choć z felernym finałem...
Milagros śliczny przyrost, oby hiperka szybko przeszła. Będziesz w piątek?
Ja sie ledwo do toalety jestem wstanie przemiescic wiec o ile nie nastapi cudowne polepszenie to ja nie dam rady. Bardzo mi przykro, nastepnym razem...
reklama
Kinga_1
Kinga ja na tym USG przed punkcja tez miałam 6 pęcherzyków a puźniej okazało sie ze pobrali 9 takze nie musisz sie martwić bedzie dobrze. A moje AMH to 1,7
Gosia_1983 - super, że we mnie wierzysz ( lub raczej mój organizm), ale ja już miałam 2 razy IVF i 2 razy podobną sytuację z pęcherzykami, a potem okazywało się, że jest 1 ocyt tylko. Jeden plus, że zawsze się zapładniał i miałam transfer :-)
Podziel się: