reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

LAWENDOWY!!!! A może Pani z laboratorium ma dar jasnowidzenia i Ci brzuszek przepowiedziała, lecz Ty o tym jeszcze nie wiesz, ona może ma wyczucie, że już niedługo Ci zostało....:-)

reklama
oskaa - piękna beta! Przyrasta 100%

lawendowy -
mnie właśnie przeraża to badanie. Jeśli będzie jutro wszystko ok to na pewno mój gin mi da skierowanie na glukozę.. współczuję.. trzymam kciuki za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&

Milagros gratuluje!!!! super wiadomosc mam nadzieje ze moja tez bedzie pozytywna
A poki co negatywna...mialam stluczke naszczescie parkingowa..glupie zakupy..oby juz teraz tylko dobre wiadomosci ;)

molla no w końcu dostałam dziś rano tylko nieco słabiej niż @.Cykle przed transferem miałam 28-29 dn. I według tego @ powinnam dostać 27-28 luty.Czyli mogę zakładać, że jej nie dostanę, i dziś jest 1 dzień cyklu?pytam, bo lekarz kazał odczekać jeden cykl przed crio, ale wyczytałam też, że czasem każą brać antyki przed crio.
Zwariuję przez tenczas bezczynności "w temacie":-(

reklama
Gotadora, a nie masz jakiegoś pana, który pomógłby Ci w odśnieżaniu za wino cherry za dwa cztery :-)?
Sama lepiej nie odśnieżaj.
Ooo, wiem, może poproś sąsiadkę. Jak się wyżyje na łopacie, to może nie będzie miała siły szyć po nocach:-)

Do góry