reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem już w domu czuje się lepiej brzuch mam troszkę powiększony a to dlatego że mam trochę plynu. Nie boli mnie mam lekkie uczucie że głodna jestem. Tak to napewno na tle nerwowym zdarza mi się tak szczególnie jak mało śpię i rano niewiele zjem i mam coś stresującego do załatwienia. Następnym razem będzie lepiej[emoji846]
A co u ciebie jak się czujesz? Jak zarodki? Kiedy transfer? [emoji4]
Transfer mam w środę :) ...embriolog mówi,że rozwijają się super ,idą równo i wszystkie są jak to powiedziała "wysokiej klasy" ...no i że podadzą mi 1 szt chyba,że się bardzo uprzemy na 2 szt to będziemy negocjować ;) ...

Odpoczywaj i zjedz coś dobrego :)

Ja czuje się normalnie [emoji85][emoji849]

@Czarna1985 Gratulacje!!!

Ja miałam właśnie telefon z kliniki. Z 3 zarodków 1 miałam transferowany w sobotę A reszta nie przeżyła. Także nie mamy mrozakow. Jakoś czuję, że ten transferowany też z nami nie zostanie. Jestem dziwnie o to spokojna...

Strasznie jest mi przykro kochana, oby ten z Wami został ✊😘

A tygodnie nie sa liczone od poczatku ostatniego cyklu czyli od ostatniej miesiaczki ? Nie wiem czy przy in vitro to sie czyms rozni ale normalnie wlasnie tak lekrz wylicza tygodnie.

Ja sie juz pogubiłam w tym wszystkim.. Ostatnio okres mialam 18 czerwca, 15 lipca miałam punkcję a 20 lipca transfer.. To jak to wyliczyć 🤔

reklama
Do góry