@Czarna1985 gratulacje Kochanie!!! Ale się cieszę! I dla mnie to ogromna nadzieja
reklama
Gonia0605
Fanka BB :)
Nie panikuj kochana, raczej nie zobaczyłabyś... Ty masz Usg 13-go? Wydaje mi się, że za dużo progesteronu bierzesz żeby tak po prostu 'wylecialo'... Może jakiś mikro skrzep od uszkodzenia błony...Takie lekko brązowawe i na końcówce taki jakby żel... Mam nadzieje ze to nie kropek
Gonia0605
Piękny widok, gratulacje...!Ja już po wizycie. Pęcherzyk ciazowy jest. Lekko wyczuwane tętno. Uczucie niesamowite wracamy za tydzień we wtorek na wizyte serduszkowa
Ostatnia edycja:
klaudiaanita
SuperJa już po wizycie. Pęcherzyk ciazowy jest. Lekko wyczuwane tętno. Uczucie niesamowite wracamy za tydzień we wtorek na wizyte serduszkowa
Riddikulus
@Czarna1985 Gratulacje!!!
Ja miałam właśnie telefon z kliniki. Z 3 zarodków 1 miałam transferowany w sobotę A reszta nie przeżyła. Także nie mamy mrozakow. Jakoś czuję, że ten transferowany też z nami nie zostanie. Jestem dziwnie o to spokojna...
Ja miałam właśnie telefon z kliniki. Z 3 zarodków 1 miałam transferowany w sobotę A reszta nie przeżyła. Także nie mamy mrozakow. Jakoś czuję, że ten transferowany też z nami nie zostanie. Jestem dziwnie o to spokojna...
Gonia0605
Bardzo mi przykro . Oby ten, który masz w brzuszku był tym najsilniejszym i został z Tobą.!!!@Czarna1985 Gratulacje!!!
Gonia0605
U Was wszystko się toczy wkoło transferów, bet, usg, a u mnie walka z wiatrakami... Znalazłam poradnię leczenia endometriozy. Konsultacja odpłatana, ale poradnia przy szpitalu, w razie czego można kontynuować leczenie w ramach NFZ. Jak widziałam cennik zabiegów prywatnie, to można zasłabnąć... Zresztą... w końcu tyle lat po coś ten ZUS opłacam (wcale nie od najniższej krajowej ).
Zapisałam się na 31 sierpnia. Mam nadzieję, że z czymś ruszę...
Aaaanna
Hip hip hurrra[emoji3]
Ja już po wizycie. Pęcherzyk ciazowy jest. Lekko wyczuwane tętno. Uczucie niesamowite [emoji3059] wracamy za tydzień we wtorek na wizyte serduszkowa
Margoolcia
Kochana to bardzo ważny etap. Przygotowujesz grunt. Za to potem jak odpalisz race to będzie gorącoU Was wszystko się toczy wkoło transferów, bet, usg, a u mnie walka z wiatrakami... Znalazłam poradnię leczenia endometriozy. Konsultacja odpłatana, ale poradnia przy szpitalu, w razie czego można kontynuować leczenie w ramach NFZ. Jak widziałam cennik zabiegów prywatnie, to można zasłabnąć... Zresztą... w końcu tyle lat po coś ten ZUS opłacam (wcale nie od najniższej krajowej ).
reklama
Riddikulus
Też mam nadzieję...Bardzo mi przykro . Oby ten, który masz w brzuszku był tym najsilniejszym i został z Tobą.!!!
Podziel się: