reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przestan, a po co badalas proga, pisalas ze tylko morfologie robilas? Mi babki w labolatorium - bo ja oczywiscie ze wszystkimi musze sobie pogadac - mowily ze dziewczynom bardzo roznie ten prog rosl, raz spadal, raz skoczyl do gory i wszystko bylo OK... Nie badz taka panikara jak ja ;) Podobno wszystkie jestescie takie opanowane ale wychodzi na to ze tylko chyba ja sie przyznaje do swoich paranoji publicznie ;)
Właśnie progesteron wydziela się skokowo dlatego bywają różne wyniki.

Czyli mam nie panikowac tylko czekać na usg😉
Panika nigdy nie jest dobra bo stoi na drodze logicznemu mysleniu i czlowiek robi rzeczy ,ktorych normalnie by nie zrobil.Nie wiem za bardzo czy masz jakies inne wyjscie niz do pon czekac.Ja bym zaplanowala czillowe sob/niedz a w pon na usg.Moim zdaniem,reszta nalezy do ciebie😚😚😚

U mnie to juz napewno pozamiatane - nie mam zadnych objawow, kawe dalej lubie, zadnych mdlosci, slabosci, rozdarznienia - to tylko takie poprostu swoje fanaberie, ciagle mam bole okresowe i ciagnie mnie po tej stronie pachwiny co wczesniej - amaskra ale dzisiaj mam tu juz w tylku, mam wolne i sie ciesze ;)

Panika nigdy nie jest dobra bo stoi na drodze logicznemu mysleniu i czlowiek robi rzeczy ,ktorych normalnie by nie zrobil.Nie wiem za bardzo czy masz jakies inne wyjscie niz do pon czekac.Ja bym zaplanowala czillowe sob/niedz a w pon na usg.Moim zdaniem,reszta nalezy do ciebie😚😚😚
Ja nie mysle logicznie tego jestem pewna . Transfer mi mozg odebral. Przez ta pomyłkę w laboratorium mam wrażenie ze ciagle cos jest nie tak . Cieszę się bo maz dzis wraca to moze trochę sie odstresuje 😉

U mnie to juz napewno pozamiatane - nie mam zadnych objawow, kawe dalej lubie, zadnych mdlosci, slabosci, rozdarznienia - to tylko takie poprostu swoje fanaberie, ciagle mam bole okresowe i ciagnie mnie po tej stronie pachwiny co wczesniej - amaskra ale dzisiaj mam tu juz w tylku, mam wolne i sie ciesze ;)
Kochana u mnie tez nic kompletnie. Spokojnie nie wszystkie maja objawy. Ja mam odczucie ze u Ciebie bedzie dobrze😘

@annemarie i od wczoraj ciagle mnie rozpiera wlasnie w dolnej partii plecow - tj zwiastun poronienia?

Ale nie na cyklu sztucznym? Bo przecież nie ma ciałka żółtego, chyba dopiero łożysko zacznie wytwarzać progesteron. Ja mam 11 i znów plamiłam, zastanawiam się czy nie dlatego, że jednak był za mały, Ale podniosłaś mnie na duchu, że miałaś mniej i jest wszystko dobrze :)
Nie wnikalam. Lekarz tak powiedział patrząc w moja dokumentację więc kompletnie nie ma się czym przejmować. Nie stresuj się. To tylko nam szkodzi.

reklama
Do góry