Agnieś191
Fanka BB :)
Tak, brałam.No i wlasnie o to mi chodzi - super - a w ciazy bralas glucka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, brałam.No i wlasnie o to mi chodzi - super - a w ciazy bralas glucka?
Kochana ja w ciąży mnogiej: raz mnie zemdliło, raz zachciało mi się jedzenia. Nigdy nie bolały mnie cycki. Nie miałam żadnych objawów poza brakiem okresu. Dopóki brzuch mi nie urósł Luby nie chciał uwierzyć że ja w ciąży jestem... każda inaczej to przechodzi.U mnie to juz napewno pozamiatane - nie mam zadnych objawow, kawe dalej lubie, zadnych mdlosci, slabosci, rozdarznienia - to tylko takie poprostu swoje fanaberie, ciagle mam bole okresowe i ciagnie mnie po tej stronie pachwiny co wczesniej - amaskra ale dzisiaj mam tu juz w tylku, mam wolne i sie ciesze
Dziewczyny czy spadający progesteron moze oznaczać ze ciąża sie przestała rozwijać? W zeszłym tygodniu mialam 25 a wczoraj juz tylko 17[emoji20]
Mnie też tak rozpiera w dole pleców ..@annemarie i od wczoraj ciagle mnie rozpiera wlasnie w dolnej partii plecow - tj zwiastun poronienia?
Tylko ze ja dodatkowo sie czuje jak by mnie mialao zaraz zalac ;(Mnie też tak rozpiera w dole pleców ..
Tak mi tłumaczyli nie raz ze jeśli biorę tabletki bo cykl sztuczny wiadomo to wynikiem się nie sugerować a zrobiłam go sama na własną rękę bo nigdy zalecenia nie miałam.W drugiej ciąży nie robiłam brałam sama dla siebie jedna więcej progesteronu i tyle.Spokojnie jeszcze niedawno @goffa13 pisala ze prog w ciazy z synkiem jej mocno spadl chyba ponizej 10 a ciaza zdrowa i synek zdrowy
Cudownie !Z 13 komórek 12 miałam dojrzałych 6 zaplodnili wszystkie się zapłodniły[emoji16]co podobno rzadko się u nich zdarza hodują mi narazie do 3 doby w poniedziałek mam transfer ale jeśli będą ładne to będą hodować do 5 i mi przesuną transfer na srode. W poniedziałek po rozmowie z lekarzem zadecyduje czy chce odrazu transfer czy hodujemy dalej i w środę.
[emoji33][emoji33][emoji33] Jestem w szoku
Zobaczymy czy na pewno to były nieprawidłowe przyrosty@motylek24 kochanie a zobacz jaki ja dziwny przypadek prg z dnia na dzien rosol z 18, na 24 a beta z nieprawidlowymi przyrostami !!!! Takie rzyczy tylko u mnie
Wierze ci,ze juz nic nie jest jak byc powinno.Piszac o panice,stwierdzalam tylko fakt.Do pon juz blisko.Jak bedzie wszystko cacy,zapominamy o tym wszystkim i zaxzynadz szczesliwa ciaze.Wierz mi ze to najpiekniejszy czas w zyciu kobiety,nie pozwol zeby ktos ci to zepsul.Ja nie mysle logicznie tego jestem pewna . Transfer mi mozg odebral. Przez ta pomyłkę w laboratorium mam wrażenie ze ciagle cos jest nie tak . Cieszę się bo maz dzis wraca to moze trochę sie odstresuje