reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej Dziewczyny, mam pytanie odnośnie progesteronu. Robilam dzis badania i wyszedł mi 173 a wg norm w 1 trymestrze jest max 141. Telewizyte mam dopiero jutro i chcialam Was zapytac czy wysoki progesteron jest ok czy może zaszkodzić? Ps. Beta mi tez sporo urosla, 15dpt i mam 5830 🤗
O mamo ale wysoka 😱 a to bliźniaki?

A powiedz mi jeszcze Ty kochana skarbnico wiedzy, czy ja dobrze zrozumiałam, że po transferze mam zrobić? A jakiś czas konkretny czy tylko zejdę z łóżka i mam dawać w brzuch? Przepisali mi 0,3 ampułki w dniu transferu.
Nie wiem dokładnie, bo za moich transferow tego jeszcze w Invicta nie zlecali, pewnie wieczorem, lekarz nie rozpisal?kto jest Twoim lekarzem?

reklama
Zastanawiam sie jakim cudem,jesli Beta hcg wg roznych zrodel jest wydzielana 24-48h po implantacji.Czyli jak proces jest zakonczony .
Nie wiem dokładnie, bo za moich transferow tego jeszcze w Invicta nie zlecali, pewnie wieczorem, lekarz nie rozpisal?kto jest Twoim lekarzem?
Widocznie sama bhcg wzmaga wytwarzanie hormonow które sprzyjają implantacji, jak widać medycyna co jakiś czas coś nowego odkrywa..
Czuje się trochę jak królik ale spoko. Prowadzi mnie Hajdusianek ale rękami Siega. Na rozpisce mam tylko "po ET". Żadnych szczegółów.

Do góry