Dziewczyny po raz pierwszy w życiu widziałam serducho Jak się cieszę trzymam za Was kciuki
Gratulacje kochana, przecudownie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny po raz pierwszy w życiu widziałam serducho Jak się cieszę trzymam za Was kciuki
Gratulacje, to musi być przecudowne uczucieDziewczyny po raz pierwszy w życiu widziałam serducho❤❤❤ Jak się cieszę trzymam za Was kciuki
Super wynik, oby tak dalejbeta 288,1 mIU/ml, dziś 9dpt, ale progesteron strasznie niski tylko 11,16 ng/ml, a biorę tym razem więcej niż normalnie, 2x1 cyclogest (400), 3x1 duphaston i 3x1 luteina dopochwowa. Beta super, ale próg mnie zestresował na maksa
O mamo ale wysoka a to bliźniaki?Hej Dziewczyny, mam pytanie odnośnie progesteronu. Robilam dzis badania i wyszedł mi 173 a wg norm w 1 trymestrze jest max 141. Telewizyte mam dopiero jutro i chcialam Was zapytac czy wysoki progesteron jest ok czy może zaszkodzić? Ps. Beta mi tez sporo urosla, 15dpt i mam 5830
A nie wiem, chyba nie. Poprzednim razem 12 dpt tez mialam cos ponad 2000 a byl jeden zarodek. Ale dowiem się 17 sierpnia, mam usg wtedyO mamo ale wysoka a to bliźniaki?
Nie wiem dokładnie, bo za moich transferow tego jeszcze w Invicta nie zlecali, pewnie wieczorem, lekarz nie rozpisal?kto jest Twoim lekarzem?A powiedz mi jeszcze Ty kochana skarbnico wiedzy, czy ja dobrze zrozumiałam, że po transferze mam zrobić? A jakiś czas konkretny czy tylko zejdę z łóżka i mam dawać w brzuch? Przepisali mi 0,3 ampułki w dniu transferu.
Widocznie sama bhcg wzmaga wytwarzanie hormonow które sprzyjają implantacji, jak widać medycyna co jakiś czas coś nowego odkrywa..Zastanawiam sie jakim cudem,jesli Beta hcg wg roznych zrodel jest wydzielana 24-48h po implantacji.Czyli jak proces jest zakonczony .
Widocznie sama bhcg wzmaga wytwarzanie hormonow które sprzyjają implantacji, jak widać medycyna co jakiś czas coś nowego odkrywa..
[/QUOTE
Adus,ale jak jesli w trakcie implantacji hcg nie ma? Gdzies to wyczytala,wrzucaj to sie tez doksztalce
Serduszko lub serduszka pykajajeszcze za małe więc nie widać czy 1 czy 2najprawdopodobniej implantacja nastąpiła później07.08. - beta @mary.m
07.08. - punkcja @kolor nadzieji
07.08. - punkcja @anula88
07.08. - wizyta przed transferem @kate_p7
07.08. - usg @Martaem1983
Powodzenia dzieczywny ! Wielkie kciuki
PS. @mary.m Ty poranny ptaszek jestes
Zastanawiam sie jakim cudem,jesli Beta hcg wg roznych zrodel jest wydzielana 24-48h po implantacji.Czyli jak proces jest zakonczony .
Nie wiem dokładnie, bo za moich transferow tego jeszcze w Invicta nie zlecali, pewnie wieczorem, lekarz nie rozpisal?kto jest Twoim lekarzem?
Czuje się trochę jak królik ale spoko. Prowadzi mnie Hajdusianek ale rękami Siega. Na rozpisce mam tylko "po ET". Żadnych szczegółów.Widocznie sama bhcg wzmaga wytwarzanie hormonow które sprzyjają implantacji, jak widać medycyna co jakiś czas coś nowego odkrywa..