Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Coś czuje, że znów się posypie cudowna fala szczęścia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja żeby się nie stresować jak za bardzo mnie boli to No-Spa forte biorę i jest ok! A Ty w którym dniu po transferze będziesz miało to USG??? Ja dokładnie 22 dpt. Wiec obawiam się ze serduszka jeszcze nie zobaczęKochana ja po tych przejściach to naprawdę nie moge jeszcze uwierzyc w to co sie dzieje. Dzis ogolnie kiepsko się czuje bo od rana boli mnie brzuch i juz sobie cos wkrecam ze jest nie tak. Ale cieszę sie ze poniedziałek juz blisko wiec może po usg się troszke uspokoje. Ja jeszcze nigdy nie dotrwalam do usg wiec strach i ekscytacja jest
Moze drugi raz mnie tak boli mocniej. Ogólnie to czulam sie super . Ja mam usg w 21 dniu wiec chyba tez nie zobaczę. A przypomnij mi kiedy ostatni raz badalas bete to ile miałaś?Ja żeby się nie stresować jak za bardzo mnie boli to No-Spa forte biorę i jest ok! A Ty w którym dniu po transferze będziesz miało to USG??? Ja dokładnie 22 dpt. Wiec obawiam się ze serduszka jeszcze nie zobaczę
A zadzwonię do nich jutro [emoji41] niby na wypisie napisali,że za 2 dni no ale w niedziele jest nieczynne [emoji16]To dopiero w poniedziałek będziesz wiedziała? Do mnie jutro mają dzwonic
Bete ostatni raz robiłam w 14 dpt i miałam 1355Moze drugi raz mnie tak boli mocniej. Ogólnie to czulam sie super . Ja mam usg w 21 dniu wiec chyba tez nie zobaczę. A przypomnij mi kiedy ostatni raz badalas bete to ile miałaś?
No to sa szanse na serduszko kochanaBete ostatni raz robiłam w 14 dpt i miałam 1355
Wiesz ja mam czarne myśli ze puste jajo będzie tego się obawiam, bo tez już przeżyłam ze był widoczny zarodek a potem już go noe było! Strasznie się bojeNo to sa szanse na serduszko kochana
Tak jak i u Ciebie kochana bo pamietam w 15 dpt u Ciebie beta powyżej 1500No to sa szanse na serduszko kochana