reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja po wizycie mam transfer 13.08 o 13:00 no ale czwartek będzie :-) fajna data;-) atosiban jeszcze przed transferem. Ogółem czesc wynikow już mam honocysteina 7,6 insulina pod obciążeniem tez dobrze nie mam IO i glukoza jeszcze się nie pojawiła. Zatem zostaje mi imunologia, albo po prostu czekać na ten zarodek... jeszcze zobaczymy ten atosiban może on rozwiąże moje problemy ;-P

Kochana ja po tych przejściach to naprawdę nie moge jeszcze uwierzyc w to co sie dzieje. Dzis ogolnie kiepsko się czuje bo od rana boli mnie brzuch i juz sobie cos wkrecam ze jest nie tak. Ale cieszę sie ze poniedziałek juz blisko wiec może po usg się troszke uspokoje. Ja jeszcze nigdy nie dotrwalam do usg wiec strach i ekscytacja jest😉
Ja żeby się nie stresować jak za bardzo mnie boli to No-Spa forte biorę i jest ok! A Ty w którym dniu po transferze będziesz miało to USG??? Ja dokładnie 22 dpt. Wiec obawiam się ze serduszka jeszcze nie zobaczę 😞

Ja żeby się nie stresować jak za bardzo mnie boli to No-Spa forte biorę i jest ok! A Ty w którym dniu po transferze będziesz miało to USG??? Ja dokładnie 22 dpt. Wiec obawiam się ze serduszka jeszcze nie zobaczę 😞
Moze drugi raz mnie tak boli mocniej. Ogólnie to czulam sie super . Ja mam usg w 21 dniu wiec chyba tez nie zobaczę. A przypomnij mi kiedy ostatni raz badalas bete to ile miałaś?

No i co z tego że nie ma... A podwyższone limfocyty w kosmos są naturalnie?? Nie, a jednak w pewnych sytuacjach są zbawienne, KIr AA albo brak konkretnych KIRow.. Nie wiem gdzie to wyczytałam, w Invicta to pewnie nowy wymysł profesora

reklama
Do góry