reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gotadora - nie daj się sąsiadce. Puść jej jakąś "konkretną" muzę :-D

Lawendowy_sen - jak zwał tak zwał, ale faktem pozostaje, że na miejscu za długo nie mogę usiedzieć. Chyba, że dorwę fajną książkę lub jakąś fajną gierkę. To wtedy mogę siedzieć i nic nie robić. Niestety ze względu na ciągłe kłucie się itp. sport chwilowo odpuściłam, a też lubię np. zumbę, fitness i inne takowe.

reklama
jak ja tej baby niecierpie! to artystka wielka, która męczy się przeze mnie, bo ona nie potrafi w dzień jak ludzie pracować ...pozatym ja mam działalność i płace co najmniej dwa podatki: jeden dla miasta za lokal użytkowy, drugi z działalności, a tu babsko nie daje ludziom spokoju i szyje w prywatnym ( notabene gminnym) mieszkaniu ... dziś w nocy również mnie obudziła - telewizorem, bo ona na cały regulator włącza tak druga, trzecia to normalka, nie wiem chyba pralka się jej zepsuła, bo już nie pierze ostatnio o trzeciej w nocy ... ręce opadają ...a jak M przyjeżdża to zachowuje się cicho, na mnie gada i w ogóle życzy sobie rozmowy z nami ( ze mną) bo to ja jej jakoby przeszkadzam, a sąsiadompowiedziała, że ja jestem niebiezpieczna :szok: nom ... tylko że to na mnie o mało donica nie spadła z jej parapetu :baffled:

Gotadora co za wstrętny babol, współczuje. A sąsiadom odpowiadają jej nocne harce?

Ostatnia edycja:
Hejka - kurcze dziewczyny tyle piszecie ze ciezko mi wszystko nadrabiac - zwlaszcza jak chodze do pracy to nie mam czasu...

Sony - fajnie ze juz widzialas na usg swojego babla - chociaz myslalam ze beda dwa:) Ale najwazniejsze ze jest no i zycze za dwa tygodnie zdrowego bijacego serduszka...

Beta 703 :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Agapl - Woow super betka - wiedzialam ze bedzie super ale jest mega super:-):-) Gratuluje i spokojnej ciazy...

Romka, Gosia, - wy w tym tygodniu testujecie tak?? Trzymam kciuki za pozytywna betke

TeQuila, Milagros - wasz dzien jutro? musi byc dobrze bede wspierac was myslami

Domat - no to moze w srode juz zobaczysz serduszko:tak:

Anikka85 - ty juz po transferku, teraz najgorsze to czekanie ale pomysl ze maluszki juz mam u siebie i praktycznie jestes w ciazy:tak:

Mgielka witaj wsrod nas ponownie. Ja podchodze do crio tyle ze w uk a u nas to inaczej wyglada ale sporo dziewczyn juz tutaj podchodzilo wiec napewno doradzi.. no i trzymam kciuki zeby tym razem sie wszystko udalo.

Miliaa - no z tymi komoreczkami to jest dylemat - sama nie wiem co bym zrobila...
a co do crio to ty podchodzilas na stymulowanym - ja wlasnie sie stymuluje ale cos kiepsko idzie mialo byc 5 tygodni juz jest 8 - bym wiedziala ze tak bedzie ti chyba bym sie nie zdecydowala - no ale twoj przyklad ze sie udaje daje mi nadzieje:)

Madzialenak - oj jak fajnie sie czyta takie wiadomosci jak zdrowo maluszek rosnie, jak pojawiaja mu sie paluszki.... bardzo sie ciesze :)

kurcze dziewczyny probuje was nadrobic ale mam jeszcze chyba z 8 stron do przerobienia wiec przepraszam ze jeszcze wszystkim nie odpisalam. popijam kawe i czytam dalej cdn...;-)

kinga progesteron zrobie u siebie w mieści a myślisz ze beta może już wyjśc w 7 dniu przy dwu dniowych zarodkach?

Ostatnia edycja:
Gotadora, Ty niebezpieczna?! Ale kawał roku! :-) :-D :-) :-D No tak, bo Ty co najmniej z Al-kaidy jesteś.
Nie wiem, co Ci poradzić na tego babsztyla. Ręce opadają. wiem, że kiedyś w sieci krążyła płyta z nagraniem remontu,
młota pneumatycznego, odgłosem pociągu, itp Bo widzę że racjonalne tłumaczenie nie trafia do niej, a wręcz przynosi odwrotny skutek.
Ty potrzebujesz spokoju i wysypiać się w nocy, szczególnie teraz.
A straż miejsca lub policja?

Gotadora co za wstrętny babol, współczuje. A sąsiadom odpowiadają jej nocne harce?

Madzialenak ja mieszkam w dwupiętrowej kamienicy, ja na dole, ona nademną i akurat ma w tej części mieszkanie co ja kuchnię i sypialnie, z drugiej strony obok jej drzwi są równiez moje drzwi, myślę że jak przeniosę się na górę to już tak nie będe słyszęc jej maszyn, bo hałas idzie w pionie, sąsiedzi z boku nie słyszą, ja z boku też nie słyszę, a ponoć czasem się tam kłócą, ale przeniosę się dopiero hmm nie wiem - jak dobrze pójdzie to latem, bo remont trwa, a trwa powoli, bo M dużo sam chce zrobić, a mało w PL bywa ... wiem że babsko zalega z opłatami więc może w końcu ją stąd przeniosą

milia ja uważam ze to jest indywidualna sprawa przeciez kazdy ma inne uczucia no nie i poglady,jaka podejmiecie decyzje to bedzie dobra zobaczysz

Kwiatuszkqu - widze ze chyba caly czas sie borykasz z podjeciem decyzji o oddaniu czesci komoreczek na rzecz tanszego IVF - piszesz do Milli ze to sprawa indywidualna wiec zrob tez jak uwazasz - wiesz ze kazda z nas jest w innej sytuacji i nie nam jest osadzac, kto postepuje slusznie, bo jakbysmy mieli patrzec na innych to nawet do IVF bysmy nie podchodzily bo przeciez to grzech i czeka nas potepienie... - a ja sama bralabym pod uwage oddanie czesci komoreczek jesli bym potrzebowala... tak wiem kliniki robia w ten sposob na nas interes ale lepiej myslec ze w ten sposob moze pomagamy jakies parze osiagnac to szczescie o ktore sama tak bardzo walczymy... no troszke zagmatwana ta moja odpowiedz ale chodzilo mi o to zeby robic to co uwazamy za sluszne, zebysmy niezalowaly pozniej zmarnowanych okazji, a jesli w ten sposob mozesz doczekac sie swojego szczescia to tym bardziej.

Gotadora, Ty niebezpieczna?! Ale kawał roku! :-) :-D :-) :-D No tak, bo Ty co najmniej z Al-kaidy jesteś.
Nie wiem, co Ci poradzić na tego babsztyla. Ręce opadają. wiem, że kiedyś w sieci krążyła płyta z nagraniem remontu,
młota pneumatycznego, odgłosem pociągu, itp Bo widzę że racjonalne tłumaczenie nie trafia do niej, a wręcz przynosi odwrotny skutek.
Ty potrzebujesz spokoju i wysypiać się w nocy, szczególnie teraz.
A straż miejsca lub policja?

boje się wzywać straż czy policję, bo babsko wydaje mi się na prawdę nieobliczalne, a mnie wtedy policja ani straż nie pomoże, przeczekam jakoś, na szczęście w razie co mogę odespać w dzień

reklama
hej! jestem po ;) okazało się że zarodki rozwinęły się super, jeden to klasa A, drugi A/B ;) ;) oba mam juz w sobie. marzylam o tym od lat ;) extra. teraz tylko te czekanie...

Do góry