reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Tequila: sukces zalezy od jakosci zarodka i organizmu kobiety. Jest to zlozone zagadnienie.
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Kinga, życzę Ci wytrwałości, siły i spokoju. I pamiętaj, że te wszystkie trudne sytuacje związane z Twoim Tatą,
to nie On powoduje, tylko choroba.
to nie On powoduje, tylko choroba.
Kinga_1
Lawendowy_sen - niestety nie tylko choroba. Mój tato i przed chorobą był uparciuch ( co jest dziedziczne ) no i miewał dziwne pomysły ( na szczęście tego nie odziedziczyłam :-)... chyba).
lawendowy_sen
Kinga, ale choroba to wszystko dodatkowo potęguje. Podziwiam Cię. Skąd Ty bierzesz tyle siły?!
Tak, wiem, adresu dilera mi nie zdradzisz
Tak, wiem, adresu dilera mi nie zdradzisz
retiolandia
lawendowy - ja też czekam na to aby coś się ruszyło, harujemy jak głupi, a na razie nic z tego nie ma no, ale kiedyś musi się udać mam nadzieję tylko, że nie będzie to za późno. Pozdrawiam i obyśmy mogły podejść jak najszybciej.
kinga 1 - mam nadzieję, że się uda Wam dzieciątko, bo to jest też nadzieja na powodzenie dla nas wszystkich. Trzymam kciuki za pęcherzyki zdrowe i piękne
kinga 1 - mam nadzieję, że się uda Wam dzieciątko, bo to jest też nadzieja na powodzenie dla nas wszystkich. Trzymam kciuki za pęcherzyki zdrowe i piękne
Kinga_1
Lawendowy_sen - no kurcze tajemnicę muszę zachować ;-) No, a tak serio. Po prostu nie umiem usiedzieć na miejscu ( mój emek mówi,że to jest dziedziczne - tzn. ad hade ) , no, a poza tym umiem się cieszyć z małych rzeczy. Lepsze to niż narzekanie, bo i tak narzekanie nic nie daje.
lawendowy_sen
Kinga, masz rację, narzekanie i użalanie się nad sobą nic nie daje. Grunt to pozytywne myślenie.
A może nadpobudliwość psychoruchowa , to tez jakaś metoda na stres :-)
A może nadpobudliwość psychoruchowa , to tez jakaś metoda na stres :-)
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Kinga jesteś silna babka, podziwiam Cię. Twój tato powinien być dumny, że ma taką córkę, która dba o niego. Dużo zdrówka dla taty.
Podziel się: