reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana nie nastawiaj się tak. Odwrotnie! Pozytywne myślenie to połowa sukcesu a nie mogło aż tak spaść! Nie-Mo-glo! Będzie jutro dobrze a Twój mąż niech ich tam rozszarpie za ten stres, strach i łzy!
Postram sie ale po takim szoku jaki doznalam to ciężko dojść do siebie . Zrobie rano test i biegne na bete udalo sie załatwić że wynik w ten sam dzien . Dziękuję bardzo kochana za wsparcie

Wystarczy raz zrobić i zobaczyć przyrost :)

Dywan ładny, ale nie w moim stylu.

Ładnie Ci pasuje do cegły na ścianie :)

Pięknie niech rośnie :)

Tak myślałam, że się uda :) ;-) ;)

witamy na forum

pisz ile chcesz :)

sorki ale nadrabiam posty :D lepiej późno się witać niż wcale ;)
Dzielnie nadrabiasz😘😘😘trochę tego jest do poczytania 😉😘

Dokładnie... Jutro idę zrobić pierwsza betę i powiem Ci że jestem przerażona..
Na dodatek pierwszy raz muszę sama autem do Londynu jechać co mnie przeraża dodatkowo.. [emoji3525]
Dojazd do laboratorium jest dosyć łatwy wiec nie stresuj się na zapas. Szkoda, że pracuje jutro, wypilybysmy kawkę jak już bedziesz[emoji6][emoji6]

Postram sie ale po takim szoku jaki doznalam to ciężko dojść do siebie . Zrobie rano test i biegne na bete udalo sie załatwić że wynik w ten sam dzien . Dziękuję bardzo kochana za wsparcie
Jutro będę wisieć na telefonie. Trzymaj się ale to tak mało prawdopodobne że aż niewiarygodne że tak spadło.

reklama
Do góry