reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja jeszcze na
Ja jeszcze tydzien na urlopie 😊 a i rycze z takich powodów...chlip mowi ze jest ze mną niewyrobka juz a co będzie potem😉 tez sie ciesze na te objawy to znaczy ze jest ok! Nie mniej jednak to pierwsze usg wiec stresik lekki jest! Ktorego dokladnie masz usg? A jutro dam znaka.
Ja mam 11 sierpnia. Za tydzień. Będę musiała z pracy wyjść na godzinę jak prezes pozwoli. Nie lubię tak 🥴 no ale musiałam brać co dali.

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekującym na wyniki i wizyty.

✊✊✊Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą 😊😊😊😘😘😘😘😘😘😘
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)😊😊😊😊
Będzie się działo 🥰🥰🥰🥰🥰

03.08. - punkcja @Karo20
03.08. - powtórka bety @Czarna1985 ✊ ✊ ✊
03.08. - wizyta w trakcie stymulacji @kolor nadzieji

03.08. - wizyta w trakcie stymulacji @anula88
04.08. - transfer @cikulinka
24.08. - wizyta przed transferem @Ananasowa93
27.08. - wizyta w klinice @Camilleka
04.09. - początek stymulacji @Evela.6

2020-08-20 sandra777.12 - termin porodu ❤
2020-08-10 Dakita30 - termin porodu ❤
2020-08-25 candy - termin porodu ❤
2020-09-03 Nencia - termin porodu ❤
2020-09-28 E-lenna - termin porodu ❤
2020-10-04 Artemida90 - termin porodu ❤
2020-10-08 Liliana87 - termin porodu ❤
2020-11-02 Alicja90 - termin porodu ❤
2020-11-06 Netaskitchen - termin porodu ❤
2020-11-11 Smętna30 - termin porodu ❤
2021-01-14 Curly89 - termin porodu ❤

@Karo20 ✊✊✊✊ za cały koszyczek jajeczek 🥚🥚🥚🥚🥚🥚🥚 powodzenia Kochana 😘
@Czarna1985 ✊✊✊✊✊ za piękną betę ❤ żebyś mogła poczekać spokojnie na usg 😘
@kolor nadzieji @anula88 ✊✊✊✊ za dużo ekstra jajeczek, niedługo punkcja! ☺

I ✊✊✊✊✊✊ za wszystkie Dziewczyny działające zza krzaków ☺☺☺
Dziękuję za wsparcie 😘😘😘 trochę źle zniosłam punkcję i jakoś nie mogę dojść do siebie, ale było 10 komórek i jak wszystko będzie dalej dobrze to transfer do końca tygodnia ;)

Jestem po wizycie pęcherzyki dalej ładnie rosną największy miał 16,5 a najmniejszy 10 mówią że jest ok że wszystko dobrze rośnie Endo mam ponad 10 i niestety muszę jeszcze przyjechać w środę na podgląd i dalej mam po 2 zastrzyki[emoji1751] i prawdopodobnie punkcja w piatek. Coraz bliżej celu[emoji256]
E2 miałam 4667 a progesteron 1,5.

reklama
Do góry