reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ojeej, dobrze że byłaś silna i Ty i maluszek...
Kurcze masakra jakaś jak oni mogą tak trzymać ludzi w napięciu.. Poprostu koszmar ☹️
Normalna procedura niestety. O zarodkach tez nie mówią wcześniej tylko listem 2 tyg po punkcji. Tylko 3 dni po punkcji powiedzieli ile się zapłodnilo. Niestety więcej człowiek nie wyrwie informacji.

O i przykład Czarnej dowodzi, że warto robić testy. Strach pomyśleć jakby taka pomyłka zdarzyła się na początku. Odstawienie leków i wiadomo.....
No i niby Beta taka pewna, niestety jeśli chodzi o ciąże to nic nie jest 100% pewne. Mogą się mylić i testy i badanie krwi

Na pewno pomylili wyniki... 166 nie chcemy... Chcemy duuuużo więcej...
Nie przejmuj sie i powtórz test... Mi dzisiaj Pani powiedziała, że mam rezerwację pokoju na wakacje od 19 do 25 sierpnia, więc wywaliłam oczy i okazało się, że ktoś inny o tym samym nazwisku... A nie mam aż takiego popularnego... Także głowa do góry...! I też nie ma co ich besztać... przecież to tylko ludzie... błędy się zdarzają... Wiem, że dla nas to koniec świata, ale każdy ma prawo do błędu...

Normalna procedura niestety. O zarodkach tez nie mówią wcześniej tylko listem 2 tyg po punkcji. Tylko 3 dni po punkcji powiedzieli ile się zapłodnilo. Niestety więcej człowiek nie wyrwie informacji.

Nie no u mnie na szczęście to i zarodkach mnie informowali codziennie... Inaczej to bym chyba tam wparowala lub ich wykończyła dzwonieniem... Masakra..

reklama
Ja jeszcze na
Bardzo podobnie. Od kilku dni jestem jak senna ryba. W pracy przyzywam istna męczarnie. Koncentracja spadła mi o 60% 😁 Też mnie mdli jak głodna się robię. Poza tym cieszę się bo to chyba dobry znak. W końcu po tu wszystkie jesteśmy. Żeby móc się tak czuć🤗
Ja jeszcze tydzien na urlopie 😊 a i rycze z takich powodów...chlip mowi ze jest ze mną niewyrobka juz a co będzie potem😉 tez sie ciesze na te objawy to znaczy ze jest ok! Nie mniej jednak to pierwsze usg wiec stresik lekki jest! Ktorego dokladnie masz usg? A jutro dam znaka.

Do góry