reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sen: o tym tylko wie kto juz troche walczy:) szkoda wyrzucac drogie leki. Gonapeptyl mozna uzyc kolejnego dnia bez problemu. Sama praktykowalam i lekarz potwierdzil ze mozna. Ile ty mialas juz podejsc?

reklama
zgadzam się z Lawendową, dla kliniki to zarobek, dla nas wydatek, pamiętam jak wczytywałam się w forum to kiedyś, kiedyś również była o tym mowa i również dziewczyny pisałały, bo miały zagwostkę i tam którejs dr powiedział aby nie wyrzucała

Lawendowy Sen koniczynkę zgubiłam :-( może gdzieś jeszcze w domu znajdę, ale jeśli nie i ktoś inny znajdzie to mam nadzieje że ta osobą będzie jej potrzebować tak ja jej potrzebowałam

Hej dziewczynki,
Mam pytanie, bo któraś z Was pisała ostatnio, że nie bierze już w ciąży koenzymu q10 bo nie można a co z selenem +e? Bo ja nadal go biorę. Wykupiłam całe opakowanie podczas stymulacji i tak łykam cały czas.. Chyba można go brać co??

Nie wiem... ja piszę tylko to co mi powiedział dr. Że niby nie wolno zostawić juz zaczętego zastrzyku na następny dzień, bo się krystalizuje czy coś takiego.
Każdy robi jak uważa za słuszne :tak:

Dziewczyny, mam pytanie: dziś jest 20dc i czuję coś czego nigdy wcześniej nie miałam, jestem cały dzień tak wilgotna jak nigdy. Jestem pewna, że owulację miałam równo tydzień temu (śluz odpowiedni). Wczoraj cały dzień dziwnie bolał mnie brzuch i jajniki. Co to może być: złapałam coś czy jak?? Ta wydzielina nie ma niepokojącego koloru ani zapachu.

Chyba zeświruję, tak bym chciała by w przyszłym cyklu zacząć stymualcje a tu takie akcje!

Domat: q10 mozesz brac, tak samo jak selen. Oczywiscie im mniej chemii tym lepiej stad q10 mozna odstawic ale witaminy kontynuowac spokojnie mozna

Lolitka, stymulacji łącznie miałam 5 - 4 do naturalnego poczęcia i 1 przy IVF.
Gonapeptylu brać nie muszę, bo u mnie nie ma co wyciszać, bo nie mam przysadki mózgowej.

ANIKA transfer to juz przyjemnosc;-) wzruszakaco moze byc. Co do zarodkow mi dr powiedzial ze to jest bardzo indywidualne..jezeli jestes mloda,masz dobre wyniki i silne zarodki to i ten jeden da rade,no chyba ze sie uprzesz na dwa.jeden przeciez tez moze sie podzielic w srodku. GOSIA jak tam sie czejesz??? KINGA po postach widze ze optymizm od Ciebie bije...super..daj troche:p u mnie kryzys..tak jak na poczatku wierzylam w to ze sie uda tak teraz trace nadzieje :-:)-(

Ja też mam chyba kryzys i tak jak ty na poczatku byłam pewna że sie uda a teraz to już nie wiem. A jak sie czuje chyba dobrze co jakiś czas mnie brzuch zaboli i piersi mnie strasznie bolą nie zbyt przyjemne:-( A ty jak sie czujesz??

Nie wiem... ja piszę tylko to co mi powiedział dr. Że niby nie wolno zostawić juz zaczętego zastrzyku na następny dzień, bo się krystalizuje czy coś takiego.
Każdy robi jak uważa za słuszne :tak:

Oskaa ja na początku posłuchałam ciebie że mam brać połowe reszta do śmieci i dobrze zrobiłam bo mi lekarz też kazał połowe a reszte wyrzucić

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry