reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Martka, śliczności te Twoje ogony :-)

King, nic nie wyrzucaj, bo to co zostaje, zużyjesz następnym razem. A wyrzucając do kosza, wyrzucasz nie tylko lek,
ale i pieniądze. A nasze leki do najtańszych niestety nie należą.

reklama
KWIATUSZEK20 oddalam komorki nie zarodki. Naprodukowalam 20 to stanowczo za duzo tym bardziej ze odpadly pozniej tylko dwa

a w jakiej jestes klinice?jakie miałas z tego korzysci ja mysle tez o dawstwie komorek w invimedzie bo wiem ze wtedy placi sie polowe
ale pisalam mailia i nie dostalam odpowiedzi
pewnie kariotypy tez musialas miec?
a jakie mialam amh?
InhibinęB a co to za badanie?

romka...powiedz jak sie czujesz jak oddalas swoje komorki??? mnie to chyba czeka w czerwcu...i sama nie wiem jak na to zareagowac. wczesniej nie mialam oporow, ale im blizej tym opory coraz wieksze. nawet nie ze wzgledu na to, ze to moje komoreczki, tylko na to, ze moze kiedys z tych komorek stworza sie dzieciaki i one kiedys gdzies sie spotkaja i nie wiedzac o tym ze sa rodzenstwem beda chcialy byc razem..taka wizja mnie przeraza...:dry:

Kinga jesli chodzi o Gonapeptyl to nawet na opakowaniu jest napisane LEK DO JEDNORAZOWEGO UZYTKU. Dr mówił, żeby 1/2 wstrzyknąć a reszte do wyrzucenia. Ja robiłam tak, ze najpierw 1/2 do zlewu a potem 1/2 wstrzykiwałam.

milia a Ty pytasz o zarodki czy o komórki? Bo ja z kolei z zarodkami mam takie mysli. Mam 4 komórki i 4 zarodki zamrożone.

Oskaa - nawet nie czytałam ulotki za bardzo. Wolę nie czytać, bo potem za dużo objawów u siebie znajduję :-D Ja po prostu sobie zaznaczałam ile mam wykorzystać, ale Twój sposób chyba jest lepszy niż mój.

reklama
Do góry