Przytulam Cię mocno, jest mi tak przykroNo i zatrzymał się na etapie moruli.... nie mamy nic... znowu
reklama
Margoolcia
Fanka BB :)
Też mi się tak wydaje.A badania kliniczne,to chyba tez zniszczenie,chociaz w celach naukowych.
Margoolcia
Ja póki co myślę że jestem w ciąży a mamy jeszcze 3 zarodki. Wracamy po wszystkie. Bo dla nas to są po prostu dzieci. Bardziej obawiam sie że stanie się coś co nam to uniemożliwi.
nieagatka
No cóż, dobrze, że to jeden.Zni
Zniszczyc,albo oddac na cele naukowe,czyli przerobic na krem,mowiac brzydko[emoji37]no i zabrac
Co nie zmienia faktu, że po pierwszej stymulacji mówiłam, że dużo bym oddala za nadprogramowe zarodki i zdanie podtrzymuje. Wolę mieć o 3 za dużo niż o ten jeden za mało.
A co dalej to będę się martwić za jakiś czas.
Spokojnie sobie to wszystko jeszcze poukładajcie. u mnie jest na odwrót- czynnik męski. Po ok 2 latach rozmyslań w 2015 roku zdecydowaliśmy się na dawce nasionek. Podeszłam dwa razy do inseminacji i ze drugim razem się udało. Wiem, że to była bardzo trudna decyzja, szczególnie dla mojego M. Ale mamy synka, którego tak normalnie nie moglibyśmy mieć.Lolus chce mi się plakac, a powinnam Cię pocieszyć... jestem z Tobą sercem ❤, zajrzyj tutaj czasami, jeśli będziesz oczywiście miała ochotę.
Teraz próbujemy in vitro. Mój M poddał się zabiegowi MTese - pobranie męskich komórek wprost z jąder. Ale trzy próby zapłodnienia nie udały się, teraz wiem że profesorek wszczepił w nas, pewnie we mnie bardziej nadzieję na nasze wspólne potomstwo. A M sceptycznie do tego podchodził, ale dla mojego spokoju dał się pokroić .
Cieszymy się z naszego Dziubka , bo wiem że dzięki komuś mamy synka .
Niestety decyzje trudne, dobrze to znam.
Marzycielka7
przykro miJuż sie ogarnęłam po porażce Dziękuję za pamieć Byłam u Paśnika i jak wyniki badań będa ok to będę sie szczepić. W tym nadzieja❤
Nie umiem się odnaleźć na tym forum i nie kazda wiadomość przeczytam...
Przytulam mocno i pamiętaj ze po burzy zawsze jest tęcza
Czym będziesz się szczepić ? Przeciwciała ?
Wiesz co - na pewno to nielatwe. Jest to forma adopcji jak dla mnie... generalnie chyba nielatwa decyzja...Właśnie bije się z myślami.... chciałabym, żeby dziecko przynajmniej w połowie było biologicznie nasze
KarolinaJ79
Mam nadzieje ze już ze mną zostanie!!!Wooow pięknie ❤
Też tak sobie tłumaczę.Wiesz co - na pewno to nielatwe. Jest to forma adopcji jak dla mnie... generalnie chyba nielatwa decyzja...
reklama
Czarna1985
Jeszcze nie mogę uwierzyć . Beta 158.40
Podziel się: