reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No to czekamy na jakieś zdjęcia jak już bd miała 😍
Ja też miałam w piątek sesje,
Ja z kolei stwierdziłam, że napewno nie zrobię sesji brzuszkowej bo szkoda mi poprostu kasy, ale dziewczyna poszukiwała modelki na darmową sesje ciążową, wysłałam swoje zdjęcie noi mnie wybrała 🙈
Ja mam w sumie 12 zdjęć z tej sesji - 10 było w cenie plus 2 dobrałam. Wybierałam chyba z 300 różnych ale wiadomo ze ciężko coś wybrać bo tam krzywy uśmiech tam coś innego nie grało 😊 ale wybraliśmy z mężem No i czekamy 😊

reklama
Troszkę się opaliłam 🍫😁

58AD80C8-218E-4F2A-B668-8F5CF36D4A5C.jpeg

Dziewczyny masakra. Dzisiaj był u nas w pracy wykonawca, który dzisiaj miał planowe przyjęcie do szpitala. Przy przyjęciu zrobili mu test szybki i wyszedł niejednoznaczny. Pobrali mu wymaz i dali do sanepidu. Ja zwariuje zanim będzie jego wynik. Dla mnie to dramat. Jak mi dadzą kwarantanne to ja nawet do kliniki nie dotrę. A jak zachoruje?? :sad:😭
Nic się nie martw te testy często wychodzą niejednoznacznie! Jak by był dodatni to by był!!! Głowa do góry!!!

Rannny bo
Kurcze cały czas tak mnie boli podbrzusze że już zaczynam się zastanawiać czy to normalne.. A w nocy taka zgagę miałam że myślałam że zwariuje, poza tym sikam dosłownie co 5 minut i mam brzuch cały czas jak balon.. 🤦‍♀️ Czy któraś z Was też tak miała??
I jeszcze tysiąc innych dolegliwości. Ze skutków ubocznych ciąży tylko hemoroidów nie miałam. Jak zaszłam w ciąże i o niej nie wiedziałam to tak się czułam jakbym raka miała. Serio, nawet poleciałam robić usg piersi. Myślałam że umieram.

reklama
Hej dziewczyny! Byłam dziś na pierwszym podglądzie i jest 13 pęcherzyków. Pani doktor mówi, że to taka optymalna ilość, raczej nie będzie hiperki i zakłada świeży transfer, ale to wszystko jeszcze zależy jak dalej będzie się rozwijać sytuacja... Punkcja planowana na poniedziałek. Trochę się uspokoiłam i mam nadzieję, że jakoś przetrwam ten czas... Niestety nie należę do cierpliwych, ale wszystkie te starania uczą mnie cierpliwości i pokory... Nauczyłam się, że nie zawsze chcieć to znaczy móc...
Piękny wynik, który masz dzis dc ? Ja mam pierwszy podgląd w sobotę i bedzie to 7dc, mam nadzieje,że określą już kiedy spodziewać się punkcji [emoji848]

Do góry