nieagatka
Fanka BB :)
Mój też taki, a rocznik 82 [emoji16]To dlatego mój mąż taki kopnięty [emoji12] I że psychicznie chory nie wspomnę[emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też taki, a rocznik 82 [emoji16]To dlatego mój mąż taki kopnięty [emoji12] I że psychicznie chory nie wspomnę[emoji12]
Dobrze znasz swój organizm, bo tak czasowo to mniej wiecej szacowałaś. Oby wszystkie urosłyJa po 7miu dniach też bez szału, z 6 urosło 5, wielkość większość ok 10mm, jedne ponad 13mm... estradiol niecałe 400 po tygodniu więc pewnie min z 5 dni jeszcze mnie czeka ale później to wszystko znacznie szybciej może przyrastac zarówno estradiol jak i pęcherzyki. Ja już jestem na dużych dawkach między 12 a 10 Rekovelle, choć Natsnats jeszcze większe lekarz przepisał..
Pisałam Ci to juz 2 dni temu [emoji6] teraz spokojnie się zrelaksuj z mężem [emoji4]Wrocilam do domu - dzisiaj bylam 3 godziny w pracy bo kolejka do labo tak dluga ze ze dwie godziny czekalam a pozniej juz nie moglam wysiedziec - szef jest wtajemniczony i mnie sam wygonil... Maz mi zrobil meliske i bedziemy sie przytulac czekajac na to co nam los przyniesie Przeciez ja juz nie mam na nic wplywu prawda?
Bazylia jakbym siebie czytała czytając Twoje posty!!! Doskonale Cię rozumiem, ale musisz pozytywnie myśleć albo nie myśleć wcale, porzytulaj się do męża i spraw sobie dziś jakąś przyjemnośćWrocilam do domu - dzisiaj bylam 3 godziny w pracy bo kolejka do labo tak dluga ze ze dwie godziny czekalam a pozniej juz nie moglam wysiedziec - szef jest wtajemniczony i mnie sam wygonil... Maz mi zrobil meliske i bedziemy sie przytulac czekajac na to co nam los przyniesie Przeciez ja juz nie mam na nic wplywu prawda?
Potroic ? Skąd te informacje? Jak jest 2 krotny przyrost to jest jak najbardziej w normie, 3 krotny też się zdarza, to jest bardzo różnie.. Ważne że nie jest poniżej normy!! Ja w zdrowej ciąży mialam na początku poniżej normy, w tej co poronilam w 7tc 3krotny, a w pozamacicznej między 3 a 4krotny..Także wiesz..Nie doszukuj się złych wieści w swoim wyniku zarówno poziom jak na ten dzień jak i przyrost są ok.Wedlug kalkulatora teraz jest przyrost 106%, wczesniej bylo 73%. Nie wiem czy byla tu gorsza pacjentka i dziwniejszy przypadek ode mnie... A czy to nie jest tak ze on sie powinien po troic? Te babki z labo juz mnie tak znaja i przezywaja ze mna ze jak zadzwonilam po wyniki to pierwsze co sie zapytaly ile bylo ostatnio Lekarz napisal ze narazie jest ok. Z zaznaczeniem narazie bo chyba ten przyrost powinien byc jednak wiekszy mi sie wydaje... Co ma byc to bedzie dzisiaj odpuszczam Proga juz nie zbadalam bo myslalam ze juz nie ma sensu...
Dzięki za powitanieHej człowieku [emoji3590] Opowiedz coś więcej o sobie i waszych staraniach ?
O widzisz, masz lepszą pamięć niż ja - ja jestem mega sklerotyk i trzeba mi wszystko kilka razy pisać Ja właśnie skończyłam z Vitro i przechodzę do Bociana jak się otworzy we wrześniuWygoogluje coś zacnego ...
Coś mi świta,że my to chyba nawet do tej samej kliniki chodzimy hmm ? Vitro Szczecin ? No chyba że coś mi się pomyliło [emoji848]
Prawda Kochana teraz spokojnie czekać a maleństwo nich się zadomowi na długie i nudne 9 miesięcy. Trzymam za Was mocno kciuki i będę kibicować by wszystko było jak należyWrocilam do domu - dzisiaj bylam 3 godziny w pracy bo kolejka do labo tak dluga ze ze dwie godziny czekalam a pozniej juz nie moglam wysiedziec - szef jest wtajemniczony i mnie sam wygonil... Maz mi zrobil meliske i bedziemy sie przytulac czekajac na to co nam los przyniesie Przeciez ja juz nie mam na nic wplywu prawda?
PopieramNajlepszy rocznik!!! Mój tez83 - piękny rocznik ❤Najlepszego
Dziekuje, naprawde juz odpuszczam te nerwy,z robie sobie drzemke bo wczoraj sie wsytaczajaco wyryczalam i przyjelam do siebie ze moze byc roznie... Bylam wczoraj na tym zrodelku objowienia co ostatnio, wymodlilam sie i tak mnie komary sciely ze jestem cala w bomblach... Przetlumaczylam sobie ze decydujac sie na in vitro trzeba byc na wszystko gotowym. Jednak podjelam ta decyzje o transferze wiec teraz nie moge miec do siebie ani do nikogo ani do slepego losu pretensji Jak czlowiek tak duzo przejdzie tcyh nerwow to pozniej juz chyba troche obojetnieje... Niestety w srode powtorka... a pozniej juz tylko klinika - tak lekarz zalecilKochana,gdybys te Bete dzisiaj pierwszy raz zrobila bylby cud miod malina.Jest dobrze,nie lataj po roznych labo bo widzisz sama ze to niepewna sprawa.
Do tego przyrostu nie ma sie co dowalac,serio.
Beta to jest najmniejszy problem.Spokoj w twojej glowie juz wiekszy.