reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja po 7miu dniach też bez szału, z 6 urosło 5, wielkość większość ok 10mm, jedne ponad 13mm... estradiol niecałe 400 po tygodniu więc pewnie min z 5 dni jeszcze mnie czeka ale później to wszystko znacznie szybciej może przyrastac zarówno estradiol jak i pęcherzyki. Ja już jestem na dużych dawkach między 12 a 10 Rekovelle, choć Natsnats jeszcze większe lekarz przepisał..
Dobrze znasz swój organizm, bo tak czasowo to mniej wiecej szacowałaś. Oby wszystkie urosły ✊✊✊

Wrocilam do domu - dzisiaj bylam 3 godziny w pracy bo kolejka do labo tak dluga ze ze dwie godziny czekalam a pozniej juz nie moglam wysiedziec - szef jest wtajemniczony i mnie sam wygonil... Maz mi zrobil meliske i bedziemy sie przytulac czekajac na to co nam los przyniesie ;) Przeciez ja juz nie mam na nic wplywu prawda?
Pisałam Ci to juz 2 dni temu [emoji6] teraz spokojnie się zrelaksuj z mężem [emoji4]

Wrocilam do domu - dzisiaj bylam 3 godziny w pracy bo kolejka do labo tak dluga ze ze dwie godziny czekalam a pozniej juz nie moglam wysiedziec - szef jest wtajemniczony i mnie sam wygonil... Maz mi zrobil meliske i bedziemy sie przytulac czekajac na to co nam los przyniesie ;) Przeciez ja juz nie mam na nic wplywu prawda?
Bazylia jakbym siebie czytała czytając Twoje posty!!! Doskonale Cię rozumiem, ale musisz pozytywnie myśleć albo nie myśleć wcale, porzytulaj się do męża i spraw sobie dziś jakąś przyjemność :)

Wedlug kalkulatora teraz jest przyrost 106%, wczesniej bylo 73%. Nie wiem czy byla tu gorsza pacjentka i dziwniejszy przypadek ode mnie... A czy to nie jest tak ze on sie powinien po troic? Te babki z labo juz mnie tak znaja i przezywaja ze mna ze jak zadzwonilam po wyniki to pierwsze co sie zapytaly ile bylo ostatnio ;) Lekarz napisal ze narazie jest ok. Z zaznaczeniem narazie ;) bo chyba ten przyrost powinien byc jednak wiekszy mi sie wydaje... Co ma byc to bedzie dzisiaj odpuszczam ;) Proga juz nie zbadalam bo myslalam ze juz nie ma sensu...
Potroic ? Skąd te informacje? Jak jest 2 krotny przyrost to jest jak najbardziej w normie, 3 krotny też się zdarza, to jest bardzo różnie.. Ważne że nie jest poniżej normy!! Ja w zdrowej ciąży mialam na początku poniżej normy, w tej co poronilam w 7tc 3krotny, a w pozamacicznej między 3 a 4krotny..Także wiesz..Nie doszukuj się złych wieści w swoim wyniku :) zarówno poziom jak na ten dzień jak i przyrost są ok. :)

Hej człowieku [emoji3590] Opowiedz coś więcej o sobie i waszych staraniach ?
Dzięki za powitanie ;)
A więc ...człowiek ma 32 lata, stary 37 [emoji1787][emoji6] ..staramy się juz 8 lat , 1 cp - pęknięty ale zachowany jajowód ... po roku laparo zwiadowcza - niby wszystko cacy a tu lipa ... cykle idealbe,wyniki tez ... jedynie 3% nasienia prawidłowego - żadne kuracje i suplementacje nie poprawiają tego stanu [emoji848] po drodze 3 iui ... bzykanie naturalnie i doopa [emoji29] więc juz przyszedł czas ostateczny na inv ... coś nowego a więc jest euforia ... pewnie po punkcji Bede miała pełne gacie przed hiperka ale ooo wyczytałam,że dużo białka trza spożywać jade zaraz.do sklepu z suplementami i kupię jakieś wiadro[emoji1787] albo zadziała,albo psychicznie mi będzie lepiej ;)

Wygoogluje coś zacnego ;) ...
Coś mi świta,że my to chyba nawet do tej samej kliniki chodzimy hmm ? Vitro Szczecin ? No chyba że coś mi się pomyliło [emoji848]
O widzisz, masz lepszą pamięć niż ja - ja jestem mega sklerotyk i trzeba mi wszystko kilka razy pisać🥴 Ja właśnie skończyłam z Vitro i przechodzę do Bociana jak się otworzy we wrześniu😘

Prawda Kochana teraz spokojnie czekać a maleństwo nich się zadomowi na długie i nudne 9 miesięcy. Trzymam za Was mocno kciuki 💓👊👊👊👊 i będę kibicować by wszystko było jak należy😘😘😘

reklama
Kochana,gdybys te Bete dzisiaj pierwszy raz zrobila bylby cud miod malina.Jest dobrze,nie lataj po roznych labo bo widzisz sama ze to niepewna sprawa.
Do tego przyrostu nie ma sie co dowalac,serio.
Beta to jest najmniejszy problem.Spokoj w twojej glowie juz wiekszy.💛💚💙💜🤎
Dziekuje, naprawde juz odpuszczam te nerwy,z robie sobie drzemke bo wczoraj sie wsytaczajaco wyryczalam i przyjelam do siebie ze moze byc roznie... Bylam wczoraj na tym zrodelku objowienia co ostatnio, wymodlilam sie i tak mnie komary sciely ze jestem cala w bomblach... Przetlumaczylam sobie ze decydujac sie na in vitro trzeba byc na wszystko gotowym. Jednak podjelam ta decyzje o transferze wiec teraz nie moge miec do siebie ani do nikogo ani do slepego losu pretensji ;) Jak czlowiek tak duzo przejdzie tcyh nerwow to pozniej juz chyba troche obojetnieje... Niestety w srode powtorka... a pozniej juz tylko klinika - tak lekarz zalecil ;)

Do góry