reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wszystkiego najlepszego rowisnico🎂🎂🎂🎂spelnienia tego jednego najwazniejszego marzenia❤❤❤
dzięki Kochana. Widzisz taki wiek A dziecka żadnego:( . mam takie dziś chwilowe zalamki, przemyslenia (z rana męża ochrzanilam jak wychodzilam do pracy że choć mi może standardowe happy birthday by powiedzial bo mi tak smetnie bylo :o :o, gdzie normalnie bym się tym nie przejęła, a on biedny bo mówi no przecież na wieczór jesteśmy umówieni.... on mnie dziś na uro kolacyjke zabiera:)). ale staram się nie smetac. i nie przemysliwac bo to nic nie daje.

reklama
pewnie że przygarniemy. czasami posty giną w tej ilości ale to nie jest zamierzony że Ci nikt nie odpowiedział. Trzymam kciuki za jajka. dawaj znac jak idzie dalej. Ja osobiście choć wiem że trudno to się staram trzymać euforie na wodzy i nie napalac bo życie pokazało mi już nie raz że optymizmem nic i tak sobie nie zapewnia. A jak podchodzę na chłodniej to potem tak nie boli.
Dziękuję [emoji6]!
Z jednej strony statam się przyjąć to na trzeźwo, ale z tyłu głowy siedzi ta nadzieja,że a noż [emoji2955] stary to podchodzi na chłodno i codziennie mi powtarza,że mam się nie napalać bo ciężko będzie się podnieść ...

Staramy się 8 lat w tym 1 ciąża pozamaciczna ... 3% prawidłowych plemników ..poza tym wszystkie wyniki ok ...

Ja to juz chyba przeszłam przez wszystkie stany ... byla euforia,napalenie,dolina baa nawet juz sobie wmawiałam , że dzieci nie będę miała .. ale gdzie tam .. przychodzila @ ,kilka łez,żal i trzeba było się otrzepać,poprawić koronę i iść dalej ;)

Wiecie, czuję się dziś jak na ogromnej karuzeli. Rano płacz bo moje testy są negatywne, potem śmiech bo słonko świeci i jadę zrobić betę. Potem znów dół bo po co badam jak testy negatywy, a teraz? Położyłam dupsko i analizuje.
10dpt a ja nic nie czuje. Zupełnie. Brzuch nie boli, skurczy nie ma, piersi przestały bolec, temperatura 36,7.. waga wzrosła do normalnej sprzed transferu a ja bym zjadła pół lodówki.
A pomiędzy 4dpt a 8 dpt wszystko mi dokuczalo bóle brzucha, skurcze, piersi, temp 37,2 i waga od 0,5 do 1kg w dół, a głodna nie byłam wcale... Ledwo
Ja już nic nie wiem, czy to dobrze czy to źle...

Tylko beta prawdę powie, objawy czasem są, czasem nie ma, najczęściej to jednak skutki uboczne leków, u mnie np. jak wydawało mi się, że coś tam czuję to beta była 0, a jak nie czułam nic to była pozytywna, nie ma reguły 🤷‍♀️

Wedlug kalkulatora teraz jest przyrost 106%, wczesniej bylo 73%. Nie wiem czy byla tu gorsza pacjentka i dziwniejszy przypadek ode mnie... A czy to nie jest tak ze on sie powinien po troic? Te babki z labo juz mnie tak znaja i przezywaja ze mna ze jak zadzwonilam po wyniki to pierwsze co sie zapytaly ile bylo ostatnio ;) Lekarz napisal ze narazie jest ok. Z zaznaczeniem narazie ;) bo chyba ten przyrost powinien byc jednak wiekszy mi sie wydaje... Co ma byc to bedzie dzisiaj odpuszczam ;) Proga juz nie zbadalam bo myslalam ze juz nie ma sensu...

reklama
Wedlug kalkulatora teraz jest przyrost 106%, wczesniej bylo 73%. Nie wiem czy byla tu gorsza pacjentka i dziwniejszy przypadek ode mnie... A czy to nie jest tak ze on sie powinien po troic? Te babki z labo juz mnie tak znaja i przezywaja ze mna ze jak zadzwonilam po wyniki to pierwsze co sie zapytaly ile bylo ostatnio ;) Lekarz napisal ze narazie jest ok. Z zaznaczeniem narazie ;) bo chyba ten przyrost powinien byc jednak wiekszy mi sie wydaje... Co ma byc to bedzie dzisiaj odpuszczam ;) Proga juz nie zbadalam bo myslalam ze juz nie ma sensu...
Yyyyyyyyy powiedział na razie bo jest lekarzem i hmmm może ma doświadczenie i wiele już widział....? Nie sądzisz? 🤔

Do góry