@Margoolcia szukam i szukam i nie widzę info. Mialas juz usg? Jak nie to o ktorej masz? Caly dzien o Tobie myślę.
@bazylia nie swiruj jest przyrost jest ok. !
@bazylia nie swiruj jest przyrost jest ok. !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia ! A jakie masz to amh ? Mi kurcze lekarz robil usg 3 dni przed @ i juz cos naliczyl 15 szt małych ...mówi,że jak wszystkie się odpalą to będzie srogo [emoji1787] ja ide w sobote to będzie 7dc .Hej ja też mam wysokie AMH i też jest ryzyko hiperstymulacji :/ mega bym chciała, żeby udało się zrobić od razu transfer, ale skoro czekam tak długo to poczekam jeszcze ten miesiąc, żeby tylko wszystko się udało i nie było komplikacji... Jutro idę na pierwszy podgląd jajeczek
Mysle ze do pierwszego usg trzeba poczekac,jajowodowa na xhyba tez normalne przyrosty.Masz juz termin?125 ale w innym labo - czy czasami ciaza pozamaciczna nie daje takich przyrostow - prosze nie denerwujcie sie na mnie proboje poporstu na wszystko sie przygotowac...
A badaliscie immunologię i geny?Dzięki za powitanie
A więc ...człowiek ma 32 lata, stary 37 [emoji1787][emoji6] ..staramy się juz 8 lat , 1 cp - pęknięty ale zachowany jajowód ... po roku laparo zwiadowcza - niby wszystko cacy a tu lipa ... cykle idealbe,wyniki tez ... jedynie 3% nasienia prawidłowego - żadne kuracje i suplementacje nie poprawiają tego stanu [emoji848] po drodze 3 iui ... bzykanie naturalnie i doopa [emoji29] więc juz przyszedł czas ostateczny na inv ... coś nowego a więc jest euforia ... pewnie po punkcji Bede miała pełne gacie przed hiperka ale ooo wyczytałam,że dużo białka trza spożywać jade zaraz.do sklepu z suplementami i kupię jakieś wiadro[emoji1787] albo zadziała,albo psychicznie mi będzie lepiej
Za piękną betę, która nie będzie budzić wątpliwości!!! Naprawdę zrobiłaś co się dało. Teraz tylko to czekanie. Oby było dobrze!!!Dziekuje, naprawde juz odpuszczam te nerwy,z robie sobie drzemke bo wczoraj sie wsytaczajaco wyryczalam i przyjelam do siebie ze moze byc roznie... Bylam wczoraj na tym zrodelku objowienia co ostatnio, wymodlilam sie i tak mnie komary sciely ze jestem cala w bomblach... Przetlumaczylam sobie ze decydujac sie na in vitro trzeba byc na wszystko gotowym. Jednak podjelam ta decyzje o transferze wiec teraz nie moge miec do siebie ani do nikogo ani do slepego losu pretensji Jak czlowiek tak duzo przejdzie tcyh nerwow to pozniej juz chyba troche obojetnieje... Niestety w srode powtorka... a pozniej juz tylko klinika - tak lekarz zalecil
Teraz spokój Cię uratuje [emoji6]Wrocilam do domu - dzisiaj bylam 3 godziny w pracy bo kolejka do labo tak dluga ze ze dwie godziny czekalam a pozniej juz nie moglam wysiedziec - szef jest wtajemniczony i mnie sam wygonil... Maz mi zrobil meliske i bedziemy sie przytulac czekajac na to co nam los przyniesie Przeciez ja juz nie mam na nic wplywu prawda?
Boje sie ze jednak lipa bedzie.Moj maz to sie stresuje nawet bardziej niz ja.Jestesmy na urlopie i trraz siedzimy u tesciowon sobie porzadnie popil w sobote.a wczoraj mowi do mnie ze -myslisz czemu ja sie tak napilem denerwuje sie-tak mi jest przykro ze przeze mnie nie jest ojcem.A tu dzieciakow jak psow u tesciow i on biedny z tymi dzieciakami a to dziewczynkom pozwala sobie makijaz robic a to z 2 latkiem samolociki.No przykro patrzecWszystko w normie ❤
No ja dopiero zaczynam ,zobaczymy ... no ale ekipa Dr przeszla do Bociana choc jeszcze chyba mało oficialnieO widzisz, masz lepszą pamięć niż ja - ja jestem mega sklerotyk i trzeba mi wszystko kilka razy pisać[emoji3061] Ja właśnie skończyłam z Vitro i przechodzę do Bociana jak się otworzy we wrześniu[emoji8]
Witam kochana i zycze powodzenia.My tu piszemy i o powaznych rzeczach i o bzetachTak na rozluznienie emocjoDzięki za powitanie
A więc ...człowiek ma 32 lata, stary 37 [emoji1787][emoji6] ..staramy się juz 8 lat , 1 cp - pęknięty ale zachowany jajowód ... po roku laparo zwiadowcza - niby wszystko cacy a tu lipa ... cykle idealbe,wyniki tez ... jedynie 3% nasienia prawidłowego - żadne kuracje i suplementacje nie poprawiają tego stanu [emoji848] po drodze 3 iui ... bzykanie naturalnie i doopa [emoji29] więc juz przyszedł czas ostateczny na inv ... coś nowego a więc jest euforia ... pewnie po punkcji Bede miała pełne gacie przed hiperka ale ooo wyczytałam,że dużo białka trza spożywać jade zaraz.do sklepu z suplementami i kupię jakieś wiadro[emoji1787] albo zadziała,albo psychicznie mi będzie lepiej
A jakie masz amh? Bo hiperka nie musi się wydarzyć wcale. U mnie AMH też wysokie, wg ostatniego badania przed stymulacją 6.25, pęcherzyków pobrali mi 21,w tym było 16 dojrzałych komórek, estradiol 3300 i miałam świeży transferDzięki za powitanie