reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej ja też mam wysokie AMH i też jest ryzyko hiperstymulacji :/ mega bym chciała, żeby udało się zrobić od razu transfer, ale skoro czekam tak długo to poczekam jeszcze ten miesiąc, żeby tylko wszystko się udało i nie było komplikacji... Jutro idę na pierwszy podgląd jajeczek ;)
Powodzenia ! A jakie masz to amh ? Mi kurcze lekarz robil usg 3 dni przed @ i juz cos naliczyl 15 szt małych ...mówi,że jak wszystkie się odpalą to będzie srogo [emoji1787] ja ide w sobote to będzie 7dc .

Dzięki za powitanie ;)
A więc ...człowiek ma 32 lata, stary 37 [emoji1787][emoji6] ..staramy się juz 8 lat , 1 cp - pęknięty ale zachowany jajowód ... po roku laparo zwiadowcza - niby wszystko cacy a tu lipa ... cykle idealbe,wyniki tez ... jedynie 3% nasienia prawidłowego - żadne kuracje i suplementacje nie poprawiają tego stanu [emoji848] po drodze 3 iui ... bzykanie naturalnie i doopa [emoji29] więc juz przyszedł czas ostateczny na inv ... coś nowego a więc jest euforia ... pewnie po punkcji Bede miała pełne gacie przed hiperka ale ooo wyczytałam,że dużo białka trza spożywać jade zaraz.do sklepu z suplementami i kupię jakieś wiadro[emoji1787] albo zadziała,albo psychicznie mi będzie lepiej ;)
A badaliscie immunologię i geny?
Podobno awokado też jest ok ;)

Dziekuje, naprawde juz odpuszczam te nerwy,z robie sobie drzemke bo wczoraj sie wsytaczajaco wyryczalam i przyjelam do siebie ze moze byc roznie... Bylam wczoraj na tym zrodelku objowienia co ostatnio, wymodlilam sie i tak mnie komary sciely ze jestem cala w bomblach... Przetlumaczylam sobie ze decydujac sie na in vitro trzeba byc na wszystko gotowym. Jednak podjelam ta decyzje o transferze wiec teraz nie moge miec do siebie ani do nikogo ani do slepego losu pretensji ;) Jak czlowiek tak duzo przejdzie tcyh nerwow to pozniej juz chyba troche obojetnieje... Niestety w srode powtorka... a pozniej juz tylko klinika - tak lekarz zalecil ;)
✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊Za piękną betę, która nie będzie budzić wątpliwości!!! 😘😘😘Naprawdę zrobiłaś co się dało. Teraz tylko to czekanie. Oby było dobrze!!! 😘😘😘

Wrocilam do domu - dzisiaj bylam 3 godziny w pracy bo kolejka do labo tak dluga ze ze dwie godziny czekalam a pozniej juz nie moglam wysiedziec - szef jest wtajemniczony i mnie sam wygonil... Maz mi zrobil meliske i bedziemy sie przytulac czekajac na to co nam los przyniesie ;) Przeciez ja juz nie mam na nic wplywu prawda?
Teraz spokój Cię uratuje [emoji6]

Wszystko w normie ❤
Boje sie ze jednak lipa bedzie.Moj maz to sie stresuje nawet bardziej niz ja.Jestesmy na urlopie i trraz siedzimy u tesciow🥴on sobie porzadnie popil w sobote.a wczoraj mowi do mnie ze -myslisz czemu ja sie tak napilem denerwuje sie-tak mi jest przykro ze przeze mnie nie jest ojcem.A tu dzieciakow jak psow u tesciow i on biedny z tymi dzieciakami a to dziewczynkom pozwala sobie makijaz robic a to z 2 latkiem samolociki.No przykro patrzec😓

O widzisz, masz lepszą pamięć niż ja - ja jestem mega sklerotyk i trzeba mi wszystko kilka razy pisać[emoji3061] Ja właśnie skończyłam z Vitro i przechodzę do Bociana jak się otworzy we wrześniu[emoji8]
No ja dopiero zaczynam ,zobaczymy ... no ale ekipa Dr przeszla do Bociana choc jeszcze chyba mało oficialnie ;)

Dzięki za powitanie ;)
A więc ...człowiek ma 32 lata, stary 37 [emoji1787][emoji6] ..staramy się juz 8 lat , 1 cp - pęknięty ale zachowany jajowód ... po roku laparo zwiadowcza - niby wszystko cacy a tu lipa ... cykle idealbe,wyniki tez ... jedynie 3% nasienia prawidłowego - żadne kuracje i suplementacje nie poprawiają tego stanu [emoji848] po drodze 3 iui ... bzykanie naturalnie i doopa [emoji29] więc juz przyszedł czas ostateczny na inv ... coś nowego a więc jest euforia ... pewnie po punkcji Bede miała pełne gacie przed hiperka ale ooo wyczytałam,że dużo białka trza spożywać jade zaraz.do sklepu z suplementami i kupię jakieś wiadro[emoji1787] albo zadziała,albo psychicznie mi będzie lepiej ;)
Witam kochana i zycze powodzenia.My tu piszemy i o powaznych rzeczach i o bzetach😀Tak na rozluznienie emocjo🙂

reklama
Dzięki za powitanie ;)
A jakie masz amh? Bo hiperka nie musi się wydarzyć wcale. U mnie AMH też wysokie, wg ostatniego badania przed stymulacją 6.25, pęcherzyków pobrali mi 21,w tym było 16 dojrzałych komórek, estradiol 3300 i miałam świeży transfer 😊

Do góry