reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witaj ponownie [emoji5] to Twoja pierwsza stymulacja? Ja mam amh powyżej 3, ale miałam dwie punkcje i po żadnej nie udało mi się mieć świeżego transferu, za pierwszym razem trochę to przeżyłam, bo oczywiście nastawiłam się, że to będzie już, a tu znów oczekiwanie, ale przy in vitro ciągle na coś się czeka. Powodzenia [emoji110][emoji110][emoji110]
To moja pierwsza stymulacja [emoji6] powiem Ci,że nawet się zdziwilam,że mam to amh takie "wysokie" ,juz się bałam,że jakieś pco albo co ..ale lekarz wykluczył, cykle książkowe,owulacja też i nic ... zobaczymy ,mówi że u nas w klinice przy amh 5.5 to już dają pewniaka,że na świeżo nie podadzą ...mówi,że jestem na granicy wiec jest maleńka nadzieja , zobaczymy jak zareaguje ... oczywiście już się naczytalam o hiperce [emoji2356] i mam pełne gacie ale przetrwam to ;) ... no i generalnie jak zamrożą zarodki o ile będzie co to też ok tylko zaraz z tyłu głowy mam myśl,że przez ten caly covid znowu będę musiała czekać calą wieczność ..

Wrocilam do domu - dzisiaj bylam 3 godziny w pracy bo kolejka do labo tak dluga ze ze dwie godziny czekalam a pozniej juz nie moglam wysiedziec - szef jest wtajemniczony i mnie sam wygonil... Maz mi zrobil meliske i bedziemy sie przytulac czekajac na to co nam los przyniesie ;) Przeciez ja juz nie mam na nic wplywu prawda?

125 ale w innym labo - czy czasami ciaza pozamaciczna nie daje takich przyrostow - prosze nie denerwujcie sie na mnie proboje poporstu na wszystko sie przygotowac...
Może być wszystko i nic. I nie jesteś w stanie się na wszystko przygotować. Więc kochana bądź dla siebie dobra. Kochaj siebie i nie katuj tak swojej psychiki. Rośnie w Tobie być może nowe życie. Pomyśl o tym jak dać mu najlepsze warunki.

Wedlug kalkulatora teraz jest przyrost 106%, wczesniej bylo 73%. Nie wiem czy byla tu gorsza pacjentka i dziwniejszy przypadek ode mnie... A czy to nie jest tak ze on sie powinien po troic? Te babki z labo juz mnie tak znaja i przezywaja ze mna ze jak zadzwonilam po wyniki to pierwsze co sie zapytaly ile bylo ostatnio ;) Lekarz napisal ze narazie jest ok. Z zaznaczeniem narazie ;) bo chyba ten przyrost powinien byc jednak wiekszy mi sie wydaje... Co ma byc to bedzie dzisiaj odpuszczam ;) Proga juz nie zbadalam bo myslalam ze juz nie ma sensu...
Ja miałam dziwny przyrost i tak niską bete, w zasadzie bez wiary w sukces, a jednak....11 dpt to ja miałam bete 58😜 teraz newralgiczny czas ...

Wedlug kalkulatora teraz jest przyrost 106%, wczesniej bylo 73%. Nie wiem czy byla tu gorsza pacjentka i dziwniejszy przypadek ode mnie... A czy to nie jest tak ze on sie powinien po troic? Te babki z labo juz mnie tak znaja i przezywaja ze mna ze jak zadzwonilam po wyniki to pierwsze co sie zapytaly ile bylo ostatnio ;) Lekarz napisal ze narazie jest ok. Z zaznaczeniem narazie ;) bo chyba ten przyrost powinien byc jednak wiekszy mi sie wydaje... Co ma byc to bedzie dzisiaj odpuszczam ;) Proga juz nie zbadalam bo myslalam ze juz nie ma sensu...
Kochana,gdybys te Bete dzisiaj pierwszy raz zrobila bylby cud miod malina.Jest dobrze,nie lataj po roznych labo bo widzisz sama ze to niepewna sprawa.
Do tego przyrostu nie ma sie co dowalac,serio.
Beta to jest najmniejszy problem.Spokoj w twojej glowie juz wiekszy.💛💚💙💜🤎

Witaj w tym niezbyt zacnym gronie[emoji8]. Przygarniamy wszystkich[emoji12] Jakieś piękne zdjecie ciacha na wpisowe i będzie git[emoji12]
Dla mnie ciąża to też abstrakcja, ale jeszcze się nie poddaję[emoji173]
Wygoogluje coś zacnego ;) ...
Coś mi świta,że my to chyba nawet do tej samej kliniki chodzimy hmm ? Vitro Szczecin ? No chyba że coś mi się pomyliło [emoji848]

reklama
To już niedługo :) ✊ ✊ ✊
Wiem i właśnie chyba zaczynam się stresować 😱😔 juz chyba z milion razy płakałam 🤦‍♀️(chyba mam w sobie jeszxze za dużo hormonów 🤦‍♀️) wcześniej się tak nie bałam, nie stresowałam... Gdy byłam przed punkcja i myślałam że będzie świeży transfer 😔 Teraz to emocje sięgają zenitu 😔😔😔😔 Boże dlaczego musimy tyle przejść w życiu aby móc przytulić swoje maleństwo 😔😔😔

Do góry