mary.m
Fanka BB :)
Już po endometrium 10 mm, wstępnie transfer umówiony na środę, ale czekam jeszcze na wyniki proga i estradiolu,pobrali mi tez wymaz na covidMary, już po wizycie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już po endometrium 10 mm, wstępnie transfer umówiony na środę, ale czekam jeszcze na wyniki proga i estradiolu,pobrali mi tez wymaz na covidMary, już po wizycie?
A który dziś dzień pt?Dziewczyny,
Wyniki bety od poczatku:
20.07 -62
22.07-183
Dzisiaj 24.07-400
oby tak dalej
Które to Twoje podejście?Ja juz po transferze.Dali mi 2 zarodki bo byly bardzo dobre.Trzeci byl sredniej jakosci i lekarz powiedzial ze nie przetrwalby do 5 doby.Wiec nie mam nic.Jak sie nie uda to od nowaAle mudi sie udac
Robilas do transferu czy pełnej procedury?W invicta zrobiłam w poniedziałek ok. 12:00, pod wieczór był już wynik. Badanie płatne 306 zl
Ja robilam 5 dni przed transferem ale mojej kolezance zrobili dzien przed i jej wyszlo. Jest w ciąży i za miesiąc rodziDziewczyny a co myślicie o tym wlewie z accofilu przed transferem świeżym?? Bo robi się go 5 dni przed transferem, ja bym musiała mieć go w dniu punkcji a Novum raczej nie trzyma zarodków do 5 tej doby...no i nie wiem czy accofil robi się przed świeżym??
Noi pięknieDziewczyny,
Wyniki bety od poczatku:
20.07 -62
22.07-183
Dzisiaj 24.07-400
oby tak dalej
Trzymamy teraz mocno kciuki ❤Ja juz po transferze.Dali mi 2 zarodki bo byly bardzo dobre.Trzeci byl sredniej jakosci i lekarz powiedzial ze nie przetrwalby do 5 doby.Wiec nie mam nic.Jak sie nie uda to od nowaAle mudi sie udac
piękne endometrium Będziesz teraz też brała accofil, tak? Czy coś jeszcze bierzesz?Już po endometrium 10 mm, wstępnie transfer umówiony na środę, ale czekam jeszcze na wyniki proga i estradiolu,pobrali mi tez wymaz na covid