reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja juz po transferze.Dali mi 2 zarodki bo byly bardzo dobre.Trzeci byl sredniej jakosci i lekarz powiedzial ze nie przetrwalby do 5 doby.Wiec nie mam nic.Jak sie nie uda to od nowa😪Ale mudi sie udac🙂
Które to Twoje podejście?
Mi lekarz pow, że jeżeli upieram się na dwa to tylko i wyłącznie jeden słaby jeden dobry i rzeczywistoście podali mi jeden dobrej jakości, a jeden bardzo słabej...
Ale przyjely się oba🤭
Także trzymam kciuki za Ciebie 🤗😍

Dziewczyny a co myślicie o tym wlewie z accofilu przed transferem świeżym?? Bo robi się go 5 dni przed transferem, ja bym musiała mieć go w dniu punkcji a Novum raczej nie trzyma zarodków do 5 tej doby...no i nie wiem czy accofil robi się przed świeżym??
Ja robilam 5 dni przed transferem ale mojej kolezance zrobili dzien przed i jej wyszlo. Jest w ciąży i za miesiąc rodzi 😁

reklama
Dziewczyny spadł mi progesteron, w poniedziałek miałam 25, w środę 28 a dziś 22 (jestem 7 dni po @, zapłodnienie naturalne, bez sztucznego progestoronu). Myślicie, że taki spadek świadczy o złym rozwoju zarodka albo innych problemach?
Panikować dziś i szukać lekarza który mi wypiszę receptę na Duphaston czy poczekać do jutrzejszej wizyty?
Pytam tutaj, bo jestem z tym forum związana i ufam Waszej wiedzy.

Do góry