Hej dziewczyny jestem zielona w temacie in vitro,ale zaczynam się z tym tematem oswajać ponieważ chce za kilka miesięcy ruszyć z pierwsza procedurą. Pytanko takie ogólne mam, jaki jest koszt mniej więcej całej procedury włączając w to leki? Z góry dziękuję za odp )
reklama
Ananasowa93
Fanka BB :)
W ten sam dzień popołudniu a robiłam o 9:40 ranoJa mam od rana schize bo obudziłam się z bólem gardła.. Co prawda wróciłam z UK ale tam prawie z domu nie wychodziłam, tylko syna zawieźć i przywieźć do szkoły... Wiem że sporo ludzi bezobjawowo przechodzi więc pozytywny test już w trakcie stymulacji to byłby jakiś totalny szok..szczególnie jak się przeczyta regulamin Invicty.. Po jakim czasie miałaś wynik w Invikcie?
@annemarie priv
Ananasowa93
Podczas histeroskopi nic nie znaleziono wszystko pięknie i ładnie. Jedyne co to ujście szyjki macicy jest bardzo wąskie stad trudny transfer. Niby teraz został poszerzony i powinien być transfer łatwiejszy. Ale lekarz powiedział ze problemy z umieszczeniem cewnika nie maja wpływu na implantację bo obi najpierw wkładają cewnik a potem nabierają zarodek i podają do macicy.
Mam nadzieje ze kolejny transfer będzie udany A dr Zielin**i miał dzisiaj 7 zabiegów
Mam nadzieje ze kolejny transfer będzie udany A dr Zielin**i miał dzisiaj 7 zabiegów
Do transferu. I to na szybko zadzwonili w środę bo w czwartek był transfer, tzn wczorajRobilas do transferu czy pełnej procedury?
motylek24
Nie wiem do konca ale.progesteron powinien powoli rosnąć. Betę kiedy ostatnio robiłaś? Może powtórz zobacz przyrost. Ogólnie 22 może być , wcale nie jest jakiś niski..Dziewczyny spadł mi progesteron, w poniedziałek miałam 25, w środę 28 a dziś 22 (jestem 7 dni po @, zapłodnienie naturalne, bez sztucznego progestoronu). Myślicie, że taki spadek świadczy o złym rozwoju zarodka albo innych problemach?
Panikować dziś i szukać lekarza który mi wypiszę receptę na Duphaston czy poczekać do jutrzejszej wizyty?
Pytam tutaj, bo jestem z tym forum związana i ufam Waszej wiedzy.
mary.m
Accofil dziś wlew, od transferu zastrzyki, encorton, heparyne, acard czyli taki standardowy zestawik powtarzamy to co poprzednim razem plus od 2dc encorton biorępiękne endometrium Będziesz teraz też brała accofil, tak? Czy coś jeszcze bierzesz?
Dziewczyny zaczęłam w środę stymulacje Gonalem... To nasza pierwsza procedura, w sumie nie chciałam za dużo czytać, żeby się nie zamartwiać, ale i tak już tu trochę przeczytałam... Dlatego proszę podpowiedzcie jak dobrze się przygotować do ewentualnego transferu? Póki co jem migdały na endometrium na poprawę jakości komorek to już chyba za późno...
reklama
Robiłam też dziś, w poniedziałek beta 530, w środę 1530 a dziś 3600.Nie wiem do konca ale.progesteron powinien powoli rosnąć. Betę kiedy ostatnio robiłaś? Może powtórz zobacz przyrost. Ogólnie 22 może być , wcale nie jest jakiś niski..
Boje się teraz już całkiem, tym bardziej, że beta zwolniła
Podziel się: