Ruda08
Fanka BB :)
To zależy jak pijesz np wodę po ogórkach kiszonych to nie będzie problemuCiekawe czy ten zakwas jest możliwy do przełknięcia smakowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zależy jak pijesz np wodę po ogórkach kiszonych to nie będzie problemuCiekawe czy ten zakwas jest możliwy do przełknięcia smakowo
A to ciekawe bo mi z gardła 2 sekundy tylko lekko potarła a w nosie tak mocno i głęboko kręciła aż zły leciały same i później cały dzień piekło. Z gardła nie poczułam tylko ten odruch wymiotny najgorszyZ nosa to jak kręcenie przed kichnieciem. Średnio ale do przeżycia. Z gardła jest gorzej. Odruch wymiotny. Musi 10sek pocierać gardło. U mnie na 3 razy. Od razu mają gotowy worek jakby co. I boli gardło po tym. Polecam przygotować wodę na popitke.
Aduś znasz wytyczne invicty przed badaniem? Nie jeść 3h I nie pić 1h przed badaniem?
O proszę, a ja jechalam jakąś godzinę po śniadaniu, nie było żadnych wytycznych. No i wymaz z gardła to byly 3sek max. Żadnego pocierania.Z nosa to jak kręcenie przed kichnieciem. Średnio ale do przeżycia. Z gardła jest gorzej. Odruch wymiotny. Musi 10sek pocierać gardło. U mnie na 3 razy. Od razu mają gotowy worek jakby co. I boli gardło po tym. Polecam przygotować wodę na popitke.
Aduś znasz wytyczne invicty przed badaniem? Nie jeść 3h I nie pić 1h przed badaniem?
Czy mowili co z programem w przypadku pozytywnego wyniku? Wiem że przerywają ale ja już oplacilam cała zryczałtowa opłatę a wynik poznam dopiero w poniedziałek więc zakładam że zwrot taki sam jak w przypadku standardowego przerwania procedury.. Po jakim czasie miałaś wynik?Z nosa to jak kręcenie przed kichnieciem. Średnio ale do przeżycia. Z gardła jest gorzej. Odruch wymiotny. Musi 10sek pocierać gardło. U mnie na 3 razy. Od razu mają gotowy worek jakby co. I boli gardło po tym. Polecam przygotować wodę na popitke.
Spokojnie na pewno nie masz koronawirusa. ja mam styczność z przynajmniej 200 osobami dziennie. Kontakt bliski, bezpośredni codziennie z kimś innym i nie złapałam tego dziadostwa wiec nie wyobrażam sobie gdzie można się zarazić. Chyba w szpitalu zakaźnym tylko ...Czy mowili co z programem w przypadku pozytywnego wyniku? Wiem że przerywają ale ja już oplacilam cała zryczałtowa opłatę a wynik poznam dopiero w poniedziałek więc zakładam że zwrot taki sam jak w przypadku standardowego przerwania procedury.. Po jakim czasie miałaś wynik?
Ja mam od rana schize bo obudziłam się z bólem gardła.. Co prawda wróciłam z UK ale tam prawie z domu nie wychodziłam, tylko syna zawieźć i przywieźć do szkoły... Wiem że sporo ludzi bezobjawowo przechodzi więc pozytywny test już w trakcie stymulacji to byłby jakiś totalny szok..szczególnie jak się przeczyta regulamin Invicty.. Po jakim czasie miałaś wynik w Invikcie?Spokojnie na pewno nie masz koronawirusa. ja mam styczność z przynajmniej 200 osobami dziennie. Kontakt bliski, bezpośredni codziennie z kimś innym i nie złapałam tego dziadostwa wiec nie wyobrażam sobie gdzie można się zarazić. Chyba w szpitalu zakaźnym tylko ...
Zadzwonili zostały 2 zarodki 4AA.No skandal ze jeszcze do ciebie nie zadzwolnili do mnie Pawe...lek pozniej juz sam dzwonil...
Od roku pije ale fakt zajęło mi trochę pokonanie bariery psychicznej.To zależy jak pijesz np wodę po ogórkach kiszonych to nie będzie problemu
Dziewczyny ten test jest dodatkowo płatny w Invicta? Po jakim czasie jest wynik?Już teraz znam jak mi napisałaś