reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana zakwas z buraka 👌🏻
Mi kazali brać żelazo ze względu na krwawienia w ciąży. Ale oczywiście nie brałam 😂 żelazo w formie tabsów bardzo cieżko się wchłania, jeżeli wgl .. a jak już to trzeba brać razem z wit C.
Także ja robiłam sobie zakwas, wypijałam codziennie po Ok 0,5 szkl i jest miód malina 🤓✊🏻
Ciekawe czy ten zakwas jest możliwy do przełknięcia smakowo😁

Dziewczyny, na pewno to już pisałyście ale jak mnie temat nie dotyczył to nie zapamiętałam.
Na poprawę jakości komórek mam brać: DHEA, koenzym Q10, oeparol - coś jeszcze?
@bazylia128 a ten gluckophage już nie biorę bo sie skończył. Do stymulacji mam to znowu brać??? Czy najpierw robić krzywą i do diabetologa?

Kurcze podziwiam. Ja na myśl o koktajlu warzywnym mam odruch wymiotny. 🥴🥴 Pytam o żelazo bo od wieków osiągam dolna granicę normy mimo suplementacji. Być może taka moja uroda ale lekarz wspomniał że jeśli będę w ciąży to żelazo mogę dopiero po 8 tygodniu brać.
Ja też mam ten urok. Mój rekord to dolna granica normy. W ciąży od początku brałam żelazo. Ja akurat polecam tardyferol-fol

No mnie tym razem też on rozpisal stymulacje ale jest na urlopie i dalej prowadzi Zieliński.. Na początku usg potwierdzi ilość pęcherzykow antralnych w danym cyklu. To jest też bardzo ważne szczególnie jak niskie amh bo wiadomo więcej jaka pula się trafiła akurat
Aduś kobieto kocham Cię. Jesteś lepsza niż 100 lekarzy na raz. Uspokoilas mnie. Buziaki!!!

Kochana zakwas z buraka 👌🏻
Mi kazali brać żelazo ze względu na krwawienia w ciąży. Ale oczywiście nie brałam 😂 żelazo w formie tabsów bardzo cieżko się wchłania, jeżeli wgl .. a jak już to trzeba brać razem z wit C.
Także ja robiłam sobie zakwas, wypijałam codziennie po Ok 0,5 szkl i jest miód malina 🤓✊🏻
Zapamiętam. Ja w ciąży walczyłam i pieczone buraki jadłam albo piłam soki jednodniowe z buraka z czymś. No i polecam szpinak i jarmuż. Od tabletek miałam straszne zaparcia. Dopiero pod koniec ciąży odkryłam tardyferon-fol i było lepiej.

Ja też mam ten urok. Mój rekord to dolna granica normy. W ciąży od początku brałam żelazo. Ja akurat polecam tardyferol-fol

Aduś kobieto kocham Cię. Jesteś lepsza niż 100 lekarzy na raz. Uspokoilas mnie. Buziaki!!!

Zapamiętam. Ja w ciąży walczyłam i pieczone buraki jadłam albo piłam soki jednodniowe z buraka z czymś. No i polecam szpinak i jarmuż. Od tabletek miałam straszne zaparcia. Dopiero pod koniec ciąży odkryłam tardyferon-fol i było lepiej.
Robiła Ci Invicta test na Covid już?? Ja mam jutro a od dziś mnie gardło boli!! Qzwa jak mam Ovi to się zastrzele bo wszystko w dup....e!

reklama
Dziewczyny, na pewno to już pisałyście ale jak mnie temat nie dotyczył to nie zapamiętałam.
Na poprawę jakości komórek mam brać: DHEA, koenzym Q10, oeparol - coś jeszcze?
@bazylia128 a ten gluckophage już nie biorę bo sie skończył. Do stymulacji mam to znowu brać??? Czy najpierw robić krzywą i do diabetologa?
Ja sobie zapisałam jak dziewczyny polecały zestawy

Załączniki

• CC4AC003-084F-455A-9CC0-B3F9DB4C58E0.jpeg
    CC4AC003-084F-455A-9CC0-B3F9DB4C58E0.jpeg
    144,9 KB · Wyświetleń: 72
  • A9FC4C46-A863-4687-A135-90FB5B054EA1.jpeg
    A9FC4C46-A863-4687-A135-90FB5B054EA1.jpeg
    145,9 KB · Wyświetleń: 64
Do góry