No to polecam. Caly najlepszy zespol podobno tam jest... i Pan Dr prowadzila b trudne ciaze.Właśnie się zastanawiałam czy Prof. D. zostawił dobrych uczniów.....w przypadku ciąży muszę pilnie szukać specjalisty od niewydolności szyjki.
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Ja ostatnio miałam USG piersi pierwszy raz w życiu tak jak ty i ja na prawej piersi mam 7 torbieli a na lewej 5 i skonsultowalam to z onkologiem i powiedział że to nic groźnego i że większość kobiet je ma bo to są zmiany hormonalne więc niedenerwuj się bo to nic groźnego[emoji846]
No i dziewczyny do was pytanie mam po tym moim usg piersi tylko sie zestresowalam mianowicie mam na lewej piersi torbiel 2.5mm a na prawej 3.01mm pani dr. Powiedziala ze w niczym to nie przeszkadza i jeszcze w tym cyklu powinny zniknac ..... I teraz niewiem co dr. Ten nowy powie.....
witam wszystkie starczki jestem nowa na forum i z racji tego ze wiekszosc z Was jest juz doświadczona w temacie to proszę o rade bo wychodzę z siebie juz. 2 dni temu czyli 22.07 mialam tansfer mrozaczka 2 dniowego zarodka wyniki super oprócz progesteronu, przyjmuje 3x1 estrofem, 2x1 duphaston, 2x1 encorton (endometrioza) i 3x2 lutinus. Od transferu non stop pobolewa mnie brzuch raz mocniej raz lżej ale boli praktycznie cały czas, do tego przy aplikacji dopochwowo lutinusa dostalam lekkiego krwawienie, nie wiem czy mam się nastawiać na porażkę czy jest jeszcze nadzieja. Moze ktoras miala podobnie i jednak ciąża przetrwała.pozdrawiam
Ja jeszcze omega 3 biorę.Dziewczyny, na pewno to już pisałyście ale jak mnie temat nie dotyczył to nie zapamiętałam.
Na poprawę jakości komórek mam brać: DHEA, koenzym Q10, oeparol - coś jeszcze?
@bazylia128 a ten gluckophage już nie biorę bo sie skończył. Do stymulacji mam to znowu brać??? Czy najpierw robić krzywą i do diabetologa?
Widziałam to - to jest ze strony ''Krótki blog". Ogólnie jest bardzo smutnyJa sobie zapisałam jak dziewczyny polecały zestawy
Ale tam nic nie ma o DHEA
Aduś16
Czyli jest to bolesne?? Ja robię jutro na 'drive through' na Morenie bo w tygodniu pracuje a do poniedziałku muszę mieć wynik.. Mnie gardło boli od jakiejs infekcji i boję się że to Covid!!!Wczoraj robiłam i do teraz gardło mnie boli. A przynajmniej czuję. Paskudne to. A o której jutro robisz? Ja o 8 jestem w klinice.
Ananasowa93
Z gardła jest tylko nieprzyjemne a z nosa jest bolesneCzyli jest to bolesne?? Ja robię jutro na 'drive through' na Morenie bo w tygodniu pracuje a do poniedziałku muszę mieć wynik.. Mnie gardło boli od jakiejs infekcji i boję się że to Covid!!!
nieagatka
Czyli jest to bolesne?? Ja robię jutro na 'drive through' na Morenie bo w tygodniu pracuje a do poniedziałku muszę mieć wynik.. Mnie gardło boli od jakiejs infekcji i boję się że to Covid!!!
Wg mnie tak z nosa jak gardła po prostu mega nieprzyjemne, ale bolesne nie.Z gardła jest tylko nieprzyjemne a z nosa jest bolesne [emoji3064]
Riddikulus
Czyli jest to bolesne?? Ja robię jutro na 'drive through' na Morenie bo w tygodniu pracuje a do poniedziałku muszę mieć wynik.. Mnie gardło boli od jakiejs infekcji i boję się że to Covid!!!
Z nosa to jak kręcenie przed kichnieciem. Średnio ale do przeżycia. Z gardła jest gorzej. Odruch wymiotny. Musi 10sek pocierać gardło. U mnie na 3 razy. Od razu mają gotowy worek jakby co. I boli gardło po tym. Polecam przygotować wodę na popitke.Z gardła jest tylko nieprzyjemne a z nosa jest bolesne
Aduś znasz wytyczne invicty przed badaniem? Nie jeść 3h I nie pić 1h przed badaniem?
reklama
Aduś16
Już teraz znam jak mi napisałaśZ nosa to jak kręcenie przed kichnieciem. Średnio ale do przeżycia. Z gardła jest gorzej. Odruch wymiotny. Musi 10sek pocierać gardło. U mnie na 3 razy. Od razu mają gotowy worek jakby co. I boli gardło po tym. Polecam przygotować wodę na popitke.
Aduś znasz wytyczne invicty przed badaniem? Nie jeść 3h I nie pić 1h przed badaniem?
Podziel się: