Margoolcia
Fanka BB :)
Gdzie to jest?A to mój poranny widoczek z balkonu
@cikulinka Będzie dobrze wszystko !
Zobacz załącznik 1152564
Zobacz załącznik 1152565
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie to jest?A to mój poranny widoczek z balkonu
@cikulinka Będzie dobrze wszystko !
Zobacz załącznik 1152564
Zobacz załącznik 1152565
To dziś ??? @bazylia128 kciuki mocne@bazylia128
Kochana, dziś myslami z Tobą Niech to będzie wreszcie TEN dzień!!!
ZA BETĘ DO NIEBA!!! Dziś 7dpt, tak?
Mi lekarz pozwolił brać nospe. Kilka razy wzięłam nospe max. Ale po jednej dziennieDziewczyny czy jak czuję lekkie pobolewanie w podbrzuszu przy pozytywnej becie to mogę wziąć nospe?
W Invicta z tego co wiem zawsze po 7miu zastrzykach dopiero.. Ty masz dziś podgląd?Kurde to czemu ja mam tak szybko podglad. Mi kazali 5/6 dzień cyklu
Ja chyba jestem jeden dzień do przodu od Ciebie i @Aduś16, mam 6 ty dzień cyklu i od wczoraj mnie boli wszystko, po południu zaczęło bolec jak na okres. Głowa mi pękała wczoraj ale dziś już lepiej. Ale jajniki czuję. Dziś jadę do Warszawy żeby zobaczyć co pięknego wychodowalam. Aż się boje, bo ja mam końska dawkę leków.Zawsze mialalm gonalf a teraz w innej klinice dostałam fostimol.. i już po 2 dniach czuje jajniki modlę się, żeby rosły jajca i było co pobrać i żeby były piękne i zdrowe
To jest chyba najgorsza z jakichkolwiek wiadomości Że sie nie ma żadnego zarodka ze stymulacji...Żebyś wiedziała z tym stresem obcymi betami..... jeszcze koleżanka miała punkcje, pobrali 5 komórek, czekam od niej na info jak na szpilkach. Ostatnio nic nie miała do transferu
Tak, w Novum 5/6 dzień, ja mam 6ty. Jak się czujesz?W Invicta z tego co wiem zawsze po 7miu zastrzykach dopiero.. Ty masz dziś podgląd?
Kuwa, co to afirmacja. Zaraz sobie wygoglujęOstatnio zaczęłam robić afirmacje nawet żeby na chwile wyłączyć mózg z negatywnych myśli