reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Braku miłości ? Nie bardzo rozumiem. Z reguły dzieci oddają ludzie z uzależnieniami i tutaj jest największe ryzyko.btrzeba być gotowym i przyjąć na klatę masę problemów z zachowaniem i uczeniem się. Oczywiście nie jest tak u wszystkich tych dzieci, ale trzeba się z tym liczyć. Wymaga to często mega wysiłku, u znajomych kobieta zrezygnowała z pracy aby ogarnąć adoptowanego syna.
Moja znajoma też zrezygnowała z pracy, adoptowali dwójkę rodzeństwa, wyprowadzili się w góry. Naprawdę rozumiem ludzi, którzy nie decydują się na adopcję. To trudna droga, na pewno nie dla wszystkich.

Podsyciłaś teraz moją wrodzoną ciekawość... Jaką pracę wykonujesz??? Już Cię oczami swojej wyobraźni widzę jako twardą kobietę mafii albo jakąś komandoskę🤪
W przyszłym tygodniu masz Paśnika?
Telekonsultację właśnie przed chwilą miałam. Początkowo zaproponował tylko test IMK (poprzednie badanie mam sprzed roku) i jeszcze raz przeciwciała ANA-1. Sama zapytałam o te rozszerzone KiRy wiec stwierdził, ze jeśli mogę to czemu nie. Powiedział, ze przejrzy te wyniki i wtedy pewnie coś dołoży do zaleceń w ramach „wszystkie ręce ma pokład” Zobaczymy.

Telekonsultację właśnie przed chwilą miałam. Początkowo zaproponował tylko test IMK (poprzednie badanie mam sprzed roku) i jeszcze raz przeciwciała ANA-1. Sama zapytałam o te rozszerzone KiRy wiec stwierdził, ze jeśli mogę to czemu nie. Powiedział, ze przejrzy te wyniki i wtedy pewnie coś dołoży do zaleceń w ramach „wszystkie ręce ma pokład” Zobaczymy.
Mówisz brak kobiecego pierwiasta ! Czy placiłaś dr za tą wykwalifikowaną diagnozę 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
P.s jak to się leczy ;)

Przy myśleniu o adopcji bierzcie pod uwagę też
swój wiek. Mimo że prawo milczy na ten temat.Np w jednym z katolickich ośrodków mają wymóg minimum 5 lat po ślubie i starszy małżonek nie więcej niż 40 lat 😱! W innym z kolei młodszy małżonek nie może mieć więcej niż 40 lat. Osobiście uważam że co to jest dziś 40 lat??!!! Podwyższyła bym do 50! Skoro nie jeden mężczyzna na tyle stając się ojcem. Nie ma tu nic nie naturalnego. I wiadomo że im jesteśmy starsi tym większe dziecko podobno wchodzi w grę.

Ja mam 30 a mój mąż ma 33 lata i jesteśmy 3 lata po ślubie 😉
Zobaczymy co życie przyniesie, jak narazie mam kropeczka w brzuszku i ogromną nadzieję że zostanie z nami 😊

reklama
Do góry