bazylia128
Fanka BB :)
@klaudiaanita jak bedziesz miala chwile na wakacjach na forum to wslij na kilka zdjec I pamietaj jak dla mnie nie BRAVO GIRL - tylko BRAWO TY
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas jest chromatyna podwyższona. To jest realny problem jeden z czynników RIF. Mi zostało do przebadania immunologia, ale to ponoć nie ma sensu jak czytałam bo w ciąże zaszłam i urodziłam. Gdybym miała problemy immunologiczne to nie urodziłabym. Statystycznie co drugi mój zarodek powinien być zdrowy czyli od 2-3 ale one są słabe i zaimplantuje 60% czyli 1-2. No, ale przy chromatynie plemnikowek słabej to jeden tylko może być poprawny i tak się zdarza niestety. Tutaj cytat :Rozumiem cię.. Też sama nie wiem co robić... W sumie to najłatwiej powiedziec że to problem zarodkow... Ja to słyszę u siebie za każdym razem...
A zarodki masz pewnie nie badane? To tak jak ja.. No chyba że podejdziesz do transferu, z nadzieją ze może się uda...
Jakie konkretnie badania macie zlecone?Coś jest niestety nie tak..
Lekarz zlecił badania genetyczne byłam dziś rano w klinice i zrobiłam
Wyniki do 6 tyg
Dokładnie tam coś na różowo wpada. Tylko beta!!! Dzisiaj sprawdzam przyrost ale postaram się otworzyć plik dopiero z moim facetem, bo się boje...hehehehe no ja tez taka wariatka jak ty i wiesz co masz racje w tym ze pod roznymi katami iswiatlem dziennym mozna sie dopatrzyc jakby takiej drugiej kreseczki ale nie zabarwionej - w sensie jest to miejsce gdzie powinna sie ona zabrwic - wiesz o co mi chodzi ale u ananasowej widac lekkie zabarwienie, przynajmniej ja to widze no i nie da sie tel tez przekazac czystego obrazu na zywo napewno innaczej to wyglada - bo ja pozniej juz spejalnie robilam sobie zdjecia tych testow i powiedzialam sobie ze jak na zdjeciu zobacze tzn ze sa
Ciekawe czy ta fundacja M. Rozenek faktycznie ruszy. Podobno ma pomagać finansować in vitro. Oby się pospieszyli bo za obecnych rządów może się szybko okazać że ich działalność to współudzial w zorganizowanej grupie przestępczejJa pierdziele jakie to wszystko drogie !!! Tak jak @Czarna1985 napisala musimy docenia fakt chociazby taki ze stac nas na in vitro bo jest napewno bardzo duzo par, ktore moga sobie tylko o tym pomarzyc ;( Sama procedura jest mega obciazajaca finanse a tu dochodzi drugie tyle na wydatki obok zwiazane z leczeniem ;(
Wiesz co nie wiem już o co tym myśleć. Jedni mówią, ze to dlatego, ze teraz robią po prostu więcej testów i dlatego wykrywaja więcej przypadków zachorowań, bo śmiertelność nie jest duża. Drudzy ze jest gorzej i na jesieni będzie druga, duża fala zachorowań i nas znowu zamknął.To znowu sie zaczyna???
Mi na strumieniowym tez nigdy nie wychodziDokładnie tam coś na różowo wpada. Tylko beta!!! Dzisiaj sprawdzam przyrost ale postaram się otworzyć plik dopiero z moim facetem, bo się boje...
Z zdjęciem masz rację jak najbardziej a te testy Pink co nie widzę cienia cienia to mam na myśli tylko strumieniowe, nie płytkowe.