reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No przeciez tak robie ;) W pol godziny torta dla meza upieklam z biszkopta, ogarnelam 3 psy i 5 znajomych - moj maz o niczym nie wie - ja sama to w sobie dusze i szeroko sie usmiecham a szczene mam szeroka na 15 cm w pelnej okazalosci ;) a dusza ciezka na ramieniu ...To mowisz ze ona tez wariatka w 5 dpt zrobila bete?
Przy stresie wydziela się kortyzol. Jest w Tobie maleńka istotka i potrzebuje spokoju a nie hormonu stresu. Kurcze dziewczyny nie zapominajmy że od momentu transferu to nie nasze "sprawdzam dziś jutro i za trzy dni" jest najważniejsze bo to tylko huśtawka emocji jest, lecz ten maleńki zarodek. Tak kruchy i delikatny.
Prubojmy czasem o tym pamiętać. Mówi się oszczędnyv tryb życia po transferze , niestety nie mówi się wepnij się na wyżyny spokoju wewnetrznego. Wiem że jest ciężko i że są hormony i że są już zszargane nerwy. Może jednak da się spróbować. ❤️

reklama
Bossszeeee pamietam jak tasza miala prog 50 w 3 dpt... a ja prawie 19 ;) taki to chyba slaby nawet w 3 dpt zawsze @Ananasowa93 ananasek tak pisze... ni o @Caro♤♤♤♤ miala wiekszy i niestety sie zle skobnczylo - wlasnie o to chodzi ze forum jest super ale chyba za duzo wiemy ;(
A jak ja miałam 7 progesteron około 16 dpt i wszystko dobrze synek zdrowy.nic straconego

No wiem ze zwiększyła tak napisalam 😊 cieszyć się mi teraz tu. W czwartek berka jak radziła annamaria😘😘
No juz pisalam ze jutro odpoczywam i daje sobie luz a na czwartek musze znalezc sile zeby przejsc naipierw tych 25 schodkow bo liczylam do labolatorium, pozniej z nich nie spasc i znalezc odpowiedni moment na przeczytanie wynikow ;) Co ty nie odstawilabym lekow i nie ma mowy zebym nie powtorzyla - jak ja juz nie znosze tego labolatrium yhhhh chyba do konca zycia bedzie mi sie z jednym kojarzyc!!!

reklama
Tak, ja robię wieczorem od wczoraj.. Odkrecasz do równych 14 na tym penie? Tam jest więcej więc nie wiem po co ten nadmiar.. Dokładam po 1 extra.. Kurczę nie wiem czy dobrze.. Ja zawsze coś muszę kombinować po swojemu i może w tym problem 🤭
Tak ja równo 14 bo i tak mam większa dawkę niż standardowo ;) a z drugiej strony taki jeden mgr więcej to raczej nie tak dużo wiec dla swojego spokoju czemu nie ;)

Do góry