reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Estradiol pow. 1000 (powyżej 3tys zmniejszają dawkę - nasza invicta)
Prog bezpiecznie pow. 20 (chociaż znam lekarza, ktory wymądrzał się, że i przy 8 jak ma się udać to wystarczy😉) Ale ja mu nie wierzyłam i zawsze podciągałam wyżej
Te cyfry to z 2/3dpt
Jeny dziewczyny ....ja nie wpadłam na to żeby mierzyć po transferze estradiol progesteron ...
Nic mi lekarz nie mówił
...
A ponadto nawet zanegował jak go zapytałam o estradiol
Jak pomyślę ile mogłam więcej wiedzieć to aż mi slabooo

reklama
Dziewczyny, potrzebuje porady, bo w ogóle nie wiem jak to powinno wyglądać. Miałam dzisiaj wizytę 6 dc i lekarz mówił, że mam 3 małe pęcherzyki i nie wiadomo czy w ogóle będę się kwalifikować. Dodam, że mam jeden jajnik. Czy to oznacza, ze raczej nie będę miała procedury w tym cyklu czy też miałyście takie ilości w 6 dc?

Jeny dziewczyny ....ja nie wpadłam na to żeby mierzyć po transferze estradiol progesteron ...
Nic mi lekarz nie mówił
...
A ponadto nawet zanegował jak go zapytałam o estradiol
Jak pomyślę ile mogłam więcej wiedzieć to aż mi slabooo
Ja nie mierzyłam estradiolu przed transferem 😲 też nie mi o tym nie powiedział 🧐

Dziewczyny, potrzebuje porady, bo w ogóle nie wiem jak to powinno wyglądać. Miałam dzisiaj wizytę 6 dc i lekarz mówił, że mam 3 małe pęcherzyki i nie wiadomo czy w ogóle będę się kwalifikować. Dodam, że mam jeden jajnik. Czy to oznacza, ze raczej nie będę miała procedury w tym cyklu czy też miałyście takie ilości w 6 dc?
Wszystko zależy od twojego amh i potencjału. Ja w 8 do miałam po 9 na każdym jajniku. Może warto spróbować drugiej stymulacji?0

Dobrze napisałaś, ja z kolei się obudziłam około 4 nad ranem i już nie mogłam już zasnąć, miałam burze myśli w głowie. To nie chodzi o to, ze się wkręcamy w czyjes życie, tylko po prostu myślimy, analizujemy i każda sobie dobrze życzy i jak napisałaś ładnie, ze za każdym nickiem na forum jest rodzina 😿
Fredka zapadła w moje myśli.... nie odejdę z forum dopóki ona nie urodzi.Była już tak blisko a jednak tak daleko :(

reklama
Do góry