reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, potrzebuje porady, bo w ogóle nie wiem jak to powinno wyglądać. Miałam dzisiaj wizytę 6 dc i lekarz mówił, że mam 3 małe pęcherzyki i nie wiadomo czy w ogóle będę się kwalifikować. Dodam, że mam jeden jajnik. Czy to oznacza, ze raczej nie będę miała procedury w tym cyklu czy też miałyście takie ilości w 6 dc?
Nie wiem jak to dokładnie jest, ale moja lekarka zawsze mi mówi żeby wizytę umówić do 5 dc. pewnie temu żeby rozpaczać brać hormony i pewnie po to aby pęcherzyki nie podrosły i nie doszło do owulacji. U mnie też kiedyś pojawiły się dwa pęcherzyki😉

Wiem smutne to . Bylam pewna ze akurat jej to sie uda. A jak ty sie czujesz kochana?

Dziękuję, czuję się dobrze 😘
Wczoraj trochę przeżyłam szok, bo się okazało że lekarka która powinna robić mi transfer jej nie było, wogóle pielęgniarka która przyszła do mnie mi mówi dzisiaj mamy tutaj koszmar, nie mamy ludzi w pracy i specjalnie przyjechała doktorka z Nottingham żeby zrobić mi transfer.. Wypadało jej wszystko z rąk, kłóciła się tam z lekarka która mi robiła usg brzucha, nie miała przydatnych jakichś urządzeń i do tych z laboratorium mówiła gdzie to, gdzie tamto.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Byłam przerażona.. Mam nadzieję że mi zrobiła transfer tak jak trzeba i że wszystko będzie dobrze i kropeczek zostanie że mną ✊😘

Za samo mrożenie? No co Ty?! Jesteś pewna, że dobrze się zrozumieliście? Ile kosztuje całą procedura?
Ja w Hiszpanii place 350€ rocznie

Taak, za same mrożenie i przechowywanie.. . Ale nie wiem właśnie czy to przypadkiem nie jest za 7 lat.. Możliwe że tak..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry