Czarna1985
Fanka BB :)
Przytulam kochana. Trzymaj się ❤Nie udało się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przytulam kochana. Trzymaj się ❤Nie udało się
Mam 4 duze i ladne-tak mi doktorek powiedzial ale jak bedzie to sie jutro okaze.
Mnie juz brzuch boli i cala noc nie spalam bo tak sie boje punkcji jutro
Ale może są super jakościA co ja mam piwiedziec mam tylko 4 pecherzyki
Kochana przytulamNie udało się
Wow 450 to naprawdę końskie dawki.. Samo reagowanie nie musi wprost proporcjonalnie zależeć od amh.. Mi ciągle lekarze mówili że dawki 300 już jest ryzyko że wpłyną negatywnie na jakośc dlatego 300 dawki nie chcą za długo podawaćJa miałam 150 menopuru i 300 gonal f w Parensie w Krakowie, teraz w Novum lekarz pierwszy raz mnie stymuluje ale powiedział tylko ze to lek nowej generacji. Był zdziwiony czemu miałam takie mocne dawki leków bo Amh nie jest tragiczne i na usg tez jajniki wyglądały ok...a sam mi dał taka większa dawkę Rekovelle...No pozostaje mi wierzyć, ze wie co robi i znowu mnie nie obedrze z rezerwy...
Bardzo mi przykro przytulamNie udało się
Tylko w tym nadziejaAle może są super jakości