Kochanie ale ty możesz mieć te 4 świetnej jakości a moje były niedojrzałe i podobno słabej jakości teraz tez nie wiem co mnie czeka a leki we mnie ładują bez dna z 15 komórek tylko jedna blastocysta byłaA co ja mam piwiedziec mam tylko 4 pecherzyki
reklama
DzejKej 1985
Aktywna w BB
Dzięki dziewczyny!!!
Aduś16
Fanka BB :)
Tym razem inny lekarz zaproponował wyciszenie Gonapeptylem przed aby lepiej zareagowac.. 12mcg jest równoznaczny z 300 Menopuru.. Mnie po jednej dawce 12 wczoraj wieczorem jajniki już bolą więc większa dawka u mnie raczej nie ma sensu.. Mam 6 antralnych tym razem więc najważniejsze czy będą równo rosły..To Ty mąż jeszcze gonapeptyl dodatkowo? Ja nie mam nic tylko ten jeden lek. Czytalam teraz na angielskiej stronie, ze do 24 gramów maksymalnie można w zależności jak się stymulowało w pierwszym cyklu, to 12 mg to max dla pierwszej stymulacji. U mnie lekarz chyba założył, ze od razu potrzebuje większa dawkę bo na poprzednich stymulacjach niezbyt reagowałam a miałam mega dawki.
A widzisz ja narazie nic nie czuje... a już 3 dawki wzięłam... No jestem tylko podenerwowana jeśli to jest jakiś objaw ale nie czuje jajnikówTym razem inny lekarz zaproponował wyciszenie Gonapeptylem przed aby lepiej zareagowac.. 12mcg jest równoznaczny z 300 Menopuru.. Mnie po jednej dawce 12 wczoraj wieczorem jajniki już bolą więc większa dawka u mnie raczej nie ma sensu.. Mam 6 antralnych tym razem więc najważniejsze czy będą równo rosły..
Aduś16
Fanka BB :)
A jakie miałaś dawki Menopuru wcześniej, 300 ? Wtedy czułaś bardziej jajnika? Co Twój lekarz powiedział odnośnie Rekovelle jak zaproponował zamianę leku?A widzisz ja narazie nic nie czuje... a już 3 dawki wzięłam... No jestem tylko podenerwowana jeśli to jest jakiś objaw ale nie czuje jajników
Ja miałam 150 menopuru i 300 gonal f w Parensie w Krakowie, teraz w Novum lekarz pierwszy raz mnie stymuluje ale powiedział tylko ze to lek nowej generacji. Był zdziwiony czemu miałam takie mocne dawki leków bo Amh nie jest tragiczne i na usg tez jajniki wyglądały ok...a sam mi dał taka większa dawkę Rekovelle...No pozostaje mi wierzyć, ze wie co robi i znowu mnie nie obedrze z rezerwy...A jakie miałaś dawki Menopuru wcześniej, 300 ? Wtedy czułaś bardziej jajnika? Co Twój lekarz powiedział odnośnie Rekovelle jak zaproponował zamianę leku?
DzejKej 1985
Aktywna w BB
Nie udało się
Mam 4 duze i ladne-tak mi doktorek powiedzial ale jak bedzie to sie jutro okaze.Kochanie ale ty możesz mieć te 4 świetnej jakości a moje były niedojrzałe i podobno słabej jakości teraz tez nie wiem co mnie czeka a leki we mnie ładują bez dna z 15 komórek tylko jedna blastocysta była
Mnie juz brzuch boli i cala noc nie spalam bo tak sie boje punkcji jutro
DzejKej 1985
Aktywna w BB
Teraz znów stymulacja, punkcja i kolejna próba ... psychicznie męczące (((
reklama
Wiem coś o tym...Teraz znów stymulacja, punkcja i kolejna próba ... psychicznie męczące (((
Podziel się: