reklama
Martaem1983
Fanka BB :)
Dziewczyny,powiedzcie mi czy przy braniu progesteronu (prolutex,duphaston,besins) przy nieudanym transferze, miesiaczka pojawiała się w terminie?
Jutro testuje ale boję się że przez ten niski progesteron w 8 dpt (5,34) jednak nic z tego,ale jeśli chodzi o miesiączki to nie mam absolutnie żadnych objawów,A termin przypadał na wczoraj...
Jutro testuje ale boję się że przez ten niski progesteron w 8 dpt (5,34) jednak nic z tego,ale jeśli chodzi o miesiączki to nie mam absolutnie żadnych objawów,A termin przypadał na wczoraj...
Motylku, w końcu zdradzasz swoje ukryte talenty Ciekawe co tam jeszcze przed nami ukrywaszW przypadku tej drugiej to nie wiem co to może być? Raczej nic jej nie zjada tylko jakiś niedobór albo choroba?
Ostatnia edycja:
Przeważnie nie powinno się dostać miesiączki podczas brania leków, ale jak zawsze są odstępstwa od reguły. Ja raz albo dwa razy ( już nie pamiętam) dostałam miesiączkę podczas brania lekówDziewczyny,powiedzcie mi czy przy braniu progesteronu (prolutex,duphaston,besins) przy nieudanym transferze, miesiaczka pojawiała się w terminie?
motylek24
Przed wami to nic się nie ukryje Kocham rośliny, mam kolekcję storczyków botanicznych. Aktualnie czekam na swój ogród ale od dziecka siedzę u mamy w ogrodzie. Nie zapomnę jak kiedyś zerwałam wszystkie pąki narcyzów, sumiennie co do jednego, o taka ze mnie ogrodniczkaMotylku, w końcu zdradzasz swoje ukryte talenty Ciekawe co tam jeszcze przed nim ukrywasz
Ale Ty budujesz dom czy jak? No pamiętam jak pytałaś o ogród na piasku . Mnie dopiero natchnęło jak kupiłam swój własny dom, a właściwie pół domu . A jak mieszkałam u mamy to tylko w warzywach pieliłam i to wsio co by tyczyło pracy przy roślinachPrzed wami to nic się nie ukryje Kocham rośliny, mam kolekcję storczyków botanicznych. Aktualnie czekam na swój ogród ale od dziecka siedzę u mamy w ogrodzie. Nie zapomnę jak kiedyś zerwałam wszystkie pąki narcyzów, sumiennie co do jednego, o taka ze mnie ogrodniczka
motylek24
Budujemy dom i wreszcie będę mogła poszaleć z roślinamiAle Ty budujesz dom czy jak? No pamiętam jak pytałaś o ogród na piasku . Mnie dopiero natchnęło jak kupiłam swój własny dom, a właściwie pół domu . A jak mieszkałam u mamy to tylko w warzywach pieliłam i to wsio co by tyczyło pracy przy roślinach
Ale czad, będziesz miała nowiuśką chawirę. ZazdroooooBudujemy dom i wreszcie będę mogła poszaleć z roślinami
motylek24
Jesteśmy na etapie stanu surowego zamkniętego. Jak wybieraliśmy projekt to jeszcze nie mieliśmy malutkiej ale pokój dla niej zaplanowaliśmy co ciekawe mamy jeszcze jeden malutki pokoik "niby gościnny" , chyba przed meblowaniem muszę do transferu podejść wczoraj zrobiliśmy sobie grilla, córka kąpała się w deszczówce No i okazało się, że dom mamy już zamieszkały.... gniazdo uwiły sobie kopciuszkiAle czad, będziesz miała nowiuśką chawirę. Zazdrooooo
reklama
Martaem1983
Aha,myślałam,że chociaż ten brak miesiączki to dobry znakPrzeważnie nie powinno się dostać miesiączki podczas brania leków, ale jak zawsze są odstępstwa od reguły. Ja raz albo dwa razy ( już nie pamiętam) dostałam miesiączkę podczas brania leków
Podziel się: