reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pytanie do dziewczyn po stracie na wczesnym etapie, bo mój organizm zaczął się oczyszczać, dwa dni krwawiłam jak przy normalnym okresie o nisko-średnim natężeniu, a dziś już nic, tylko brzuch mnie boli. To nie za mało?
Może Ci się v pojawić krwawienie znowu... Ja tak miałam... 2 dni intensywne, potem dzień albo dwa przerwy i znowu, tylko dużo mniej. Teraz w ogóle nie miałam implantacji, a znowu pojawiło mi się plamienie, mimo że okres miałam tylko 2 dni... I to tydzien temu...

reklama
Pytanie do dziewczyn po stracie na wczesnym etapie, bo mój organizm zaczął się oczyszczać, dwa dni krwawiłam jak przy normalnym okresie o nisko-średnim natężeniu, a dziś już nic, tylko brzuch mnie boli. To nie za mało?
Mogę powiedzieć jak było u mnie. Ja krwawilam mocno jakiś tydzień, dostałam skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie. W szpitalu odesłali mnie do domu bo lekarz powiedział że organizm się sam oczyści i to będzie zdrowsze dla mnie. Byłam w międzyczasie z tym plamieniem jeszcze ze dwa razy w szpitalu. Po dwóch miesiącach poszłam na wyłyżeczkowanie, bo ile można plamić! Wg mnie dwa dni to mało. A to było zwykle krwawienie czy różowawe? Lekarka kazała mi patrzeć jaki kolor ma krew? Ale może organizm tak szybko sobie poradził. Trzeba by było to sprawdzić na usg.

Ja pierwsze dwa dni skape z 2 na 3dzien w mocy mialam skurcze mocne a rano poszlam wylecialo i juz potem malutko

Mogę powiedzieć jak było u mnie. Ja krwawilam mocno jakiś tydzień, dostałam skierowanie do szpitala na łyżeczkowanie. W szpitalu odesłali mnie do domu bo lekarz powiedział że organizm się sam oczyści i to będzie zdrowsze dla mnie. Byłam w międzyczasie z tym plamieniem jeszcze ze dwa razy w szpitalu. Po dwóch miesiącach poszłam na wyłyżeczkowanie, bo ile można plamić! Wg mnie dwa dni to mało. A to było zwykle krwawienie czy różowawe? Lekarka kazała mi patrzeć jaki kolor ma krew? Ale może organizm tak szybko sobie poradził. Trzeba by było to sprawdzić na usg.
Taka żywa krew, ale z lekkim różowawym zabarwieniem.

Swoją drogą smutne że aż tyle z was potrafiło odpowiedzieć mi na to pytanie.

Jesteśmy na etapie stanu surowego zamkniętego. Jak wybieraliśmy projekt to jeszcze nie mieliśmy malutkiej ale pokój dla niej zaplanowaliśmy😀 co ciekawe mamy jeszcze jeden malutki pokoik "niby gościnny" , chyba przed meblowaniem muszę do transferu podejść 😜 wczoraj zrobiliśmy sobie grilla, córka kąpała się w deszczówce🙊 No i okazało się, że dom mamy już zamieszkały.... gniazdo uwiły sobie kopciuszki😍
U nas ta sama sytuacja 😁 kopciuszki upodobały sobie nasz dom zanim my się wprowadzilismy. Już wychowało się kilka pokoleń ☺️ a w domu z trzech pokoi zrobiliśmy dwa, bo przecież nie będziemy mieli dzieci 🤦🏻‍♀️

reklama
Do góry