bazylia128
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sluchajcie kobity bo sie stresujecie nie potrzebnie i tydzien za wczesnie....Jestem zalamana
Jestem pi 5 dniach kucia i mam tylko 4 pecherzyki.Nastepny monitoring w poniedzialek.Dostalam do pary id dzisiaj kolejny zastrzyk z Orgalutranu.JPDL wiedzialam ze bedzie lipa bo nic nie czulam.Nawet nie wiem czy ktorys bedzie na tyle dobry czy przezyje po punkcji i czy bedzie transfer.Jestem w pracy a wyc mi sie chce
Nie płacczzz proszę - spokojnie!!!! @Netiaskitchen miała stymulacje chyba ze trzy tygodnie - lekarz będzie cie stymulowal tak długo dopóki nie będzie pewny ze jesteś gotowa Jeszcze ruszy z kopyta, Ja przy AMH ponad 9 na pierwszym monitringu miałam kilka pecherzykow a później mnie zasypalo...Jestem zalamana
Jestem pi 5 dniach kucia i mam tylko 4 pecherzyki.Nastepny monitoring w poniedzialek.Dostalam do pary id dzisiaj kolejny zastrzyk z Orgalutranu.JPDL wiedzialam ze bedzie lipa bo nic nie czulam.Nawet nie wiem czy ktorys bedzie na tyle dobry czy przezyje po punkcji i czy bedzie transfer.Jestem w pracy a wyc mi sie chce
Hej!!! Mi pobrali 5 a wyłącznie 3 wykazywały cechy zapłodnienia. Najsilniejszy i najlepiej wyglądający został po punkcji transferowany teraz jestem po transferze mrozaczkow.Nie płacczzz proszę - spokojnie!!!! @Netiaskitchen miała stymulacje chyba ze trzy tygodnie - lekarz będzie cie stymulowal tak długo dopóki nie będzie pewny ze jesteś gotowa Jeszcze ruszy z kopyta, Ja przy AMH ponad 9 na pierwszym monitringu miałam kilka pecherzykow a później mnie zasypalo...
U mnie cudow nie bedzie mam AMH1.63.Przy wczesniejszych stymulacjach tez rosl tylko jeden albo zaden wiec wiem ze ich nie bedzie 20 ale liczylam ze moze chociaz z 10 bo jak one sie tak wykruszaja na kolejnych etapach to boje sie ze nic mi nie zostanieno w poniedzialek moze moj specyfik-doktorek cos wiecej powie.Nie płacczzz proszę - spokojnie!!!! @Netiaskitchen miała stymulacje chyba ze trzy tygodnie - lekarz będzie cie stymulowal tak długo dopóki nie będzie pewny ze jesteś gotowa Jeszcze ruszy z kopyta, Ja przy AMH ponad 9 na pierwszym monitringu miałam kilka pecherzykow a później mnie zasypalo...
To moje pierwsze podejscie wiec sie mega stresuje.Mysle ze moj organizm wiecej nie wycisnie a tak na niego liczylam.Sluchajcie kobity bo sie stresujecie nie potrzebnie i tydzien za wczesnie....
Przez pierwsze 3 dni klucia decyduje sie ile komorek jajnik wypluje,potem dopiero zaczynaja rosnac i sa tak maciupkie ze musialby mikroskopem wjechac( wiadomo gdzie)i szukac.Moje pierwsze usg bylo zawsze w 7 dniu stymulacji,a jak sie madrze zapytalam kiedys dlaczego tak pozno ,to mi lekarz sie zapytal ,a co ja tam juz chxe ogladac??, Takze teges.
Kochana to sie zmienia z dnia na dzien,a stymulacje mozna ciagnac przeszlo dwa tygodnie .
Cudow ci nie obiecuje,ale jeszcze za wczesnie na rwanie wlosow z glowy.
Mój lekarz powtarza ze nie ważna ilość a jakosc. Wiem ze my mamy trochę inne podejście ze chciał by człowiek dużo i dobrze ale napewno coś będzie. Bądź dobrej myśli.U mnie cudow nie bedzie mam AMH1.63.Przy wczesniejszych stymulacjach tez rosl tylko jeden albo zaden wiec wiem ze ich nie bedzie 20 ale liczylam ze moze chociaz z 10 bo jak one sie tak wykruszaja na kolejnych etapach to boje sie ze nic mi nie zostanieno w poniedzialek moze moj specyfik-doktorek cos wiecej powie.
Wiem jedno jajeczko-jeden plemnik.Tylko jak mi z tych 4 nic nie zostanie to od nowaMój lekarz powtarza ze nie ważna ilość a jakosc. Wiem ze my mamy trochę inne podejście ze chciał by człowiek dużo i dobrze ale napewno coś będzie. Bądź dobrej myśli.