reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jestem zalamana😭😭😭😭
Jestem pi 5 dniach kucia i mam tylko 4 pecherzyki.Nastepny monitoring w poniedzialek.Dostalam do pary id dzisiaj kolejny zastrzyk z Orgalutranu.JPDL wiedzialam ze bedzie lipa bo nic nie czulam.Nawet nie wiem czy ktorys bedzie na tyle dobry czy przezyje po punkcji i czy bedzie transfer.Jestem w pracy a wyc mi sie chce😭😭😭😭😭😭

reklama
No ja prawdopodobnie za długo czekam. Pani doktor mówi że ,jeden, dwa, ewentualnie trzy zarodki mogły mieć wadę, ale nie wszystkie! Podchodzę teraz siódmy raz, i mają podać mi dwa zarodki. Więc podsumowując coś z mojej strony jest nie tak...

Czasem jest, że wszystkie, oczywiście, że nasze problemy też mają wpływ, tylko na to są leki... Nie myśl, że z Tobą coś nie tak😉
A @annemarie to dopiero miała transferów.... 😱😱😱I zoba na zdjęciu profilowym dwa Cudaki💓💓💓Warto walczyć, doczekasz się, choć wiem, jak to czekanie jest wkurzające ✊✊✊

Jestem zalamana😭😭😭😭
Jestem pi 5 dniach kucia i mam tylko 4 pecherzyki.Nastepny monitoring w poniedzialek.Dostalam do pary id dzisiaj kolejny zastrzyk z Orgalutranu.JPDL wiedzialam ze bedzie lipa bo nic nie czulam.Nawet nie wiem czy ktorys bedzie na tyle dobry czy przezyje po punkcji i czy bedzie transfer.Jestem w pracy a wyc mi sie chce😭😭😭😭😭😭
Nie przejmuj się tak!!!! Piąty dzień, dowalił leków, jeszcze coś urośnie 👍👍👍👍trzymam kciuki✊Głowa do góry 😘

Jestem zalamana😭😭😭😭
😔 , nie trać nadziei, może jeszcze urosną 🙂

Ja miałam płukanie neupogenem przed transferem.. Nie mam pojęcia z ulotki w jakim celu... Lekarz twierdził, że lepiej przygotuje endometrium... Może dziewczyny będą wiedziały więcej @kate_p7 ? Transfery nieudane...
Mysle ,ze to chodzi o polepszenie implatnacji,neupogen,to nic innego jak granulocyty ,albo accofil jak kto woli.Uzywany przy brakujaxych Kir Genach ktore sa wazne przy receptywnosci endometrium.Wchlania sie przez uklad krwionosny i ma pewno za zadanie qspomoc implantacje,tak samo jak zastrzyki ktore bierze wiele z nas.

Udało się zająć tylko za pierwszym razem. W 6 tygodniu słyszeliśmy serduszko a w 7 już nie biło ☹ pozostałe prowadzone różnie, na hormonach i naturalnie. Jednak beta nic nie ruszała. Ewentualnie przy pregnylu spadała.
Jakie to okropne - przykro mi bardzo - ja tez przez to przechodziłam tylko serduszka nigdy nie uslyszalam ;( Tyle musimy znieść a jeszcze dochodzą inne problemy z ktorymi musimy się zmagac ;( Ale potzreba bycia matka jest chyba silniejsza niż wszystkie przeciwności!!!! Powodzenia!!!!

Jestem zalamana😭😭😭😭
spokojnie dostałaś dodatkowy zastrzyk i coś jeszcze może się dohodowac. 🥰

reklama
Do góry