reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jestem zalamana😭😭😭😭
Jestem pi 5 dniach kucia i mam tylko 4 pecherzyki.Nastepny monitoring w poniedzialek.Dostalam do pary id dzisiaj kolejny zastrzyk z Orgalutranu.JPDL wiedzialam ze bedzie lipa bo nic nie czulam.Nawet nie wiem czy ktorys bedzie na tyle dobry czy przezyje po punkcji i czy bedzie transfer.Jestem w pracy a wyc mi sie chce😭😭😭😭😭😭

reklama
No ja prawdopodobnie za długo czekam. Pani doktor mówi że ,jeden, dwa, ewentualnie trzy zarodki mogły mieć wadę, ale nie wszystkie! Podchodzę teraz siódmy raz, i mają podać mi dwa zarodki. Więc podsumowując coś z mojej strony jest nie tak...

Czasem jest, że wszystkie, oczywiście, że nasze problemy też mają wpływ, tylko na to są leki... Nie myśl, że z Tobą coś nie tak😉
A @annemarie to dopiero miała transferów.... 😱😱😱I zoba na zdjęciu profilowym dwa Cudaki💓💓💓Warto walczyć, doczekasz się, choć wiem, jak to czekanie jest wkurzające ✊✊✊

Jestem zalamana😭😭😭😭
Jestem pi 5 dniach kucia i mam tylko 4 pecherzyki.Nastepny monitoring w poniedzialek.Dostalam do pary id dzisiaj kolejny zastrzyk z Orgalutranu.JPDL wiedzialam ze bedzie lipa bo nic nie czulam.Nawet nie wiem czy ktorys bedzie na tyle dobry czy przezyje po punkcji i czy bedzie transfer.Jestem w pracy a wyc mi sie chce😭😭😭😭😭😭
Nie przejmuj się tak!!!! Piąty dzień, dowalił leków, jeszcze coś urośnie 👍👍👍👍trzymam kciuki✊Głowa do góry 😘

Jestem zalamana😭😭😭😭
😔 , nie trać nadziei, może jeszcze urosną 🙂

Ja miałam płukanie neupogenem przed transferem.. Nie mam pojęcia z ulotki w jakim celu... Lekarz twierdził, że lepiej przygotuje endometrium... Może dziewczyny będą wiedziały więcej @kate_p7 ? Transfery nieudane...
Mysle ,ze to chodzi o polepszenie implatnacji,neupogen,to nic innego jak granulocyty ,albo accofil jak kto woli.Uzywany przy brakujaxych Kir Genach ktore sa wazne przy receptywnosci endometrium.Wchlania sie przez uklad krwionosny i ma pewno za zadanie qspomoc implantacje,tak samo jak zastrzyki ktore bierze wiele z nas.

Udało się zająć tylko za pierwszym razem. W 6 tygodniu słyszeliśmy serduszko a w 7 już nie biło ☹ pozostałe prowadzone różnie, na hormonach i naturalnie. Jednak beta nic nie ruszała. Ewentualnie przy pregnylu spadała.
Jakie to okropne - przykro mi bardzo - ja tez przez to przechodziłam tylko serduszka nigdy nie uslyszalam ;( Tyle musimy znieść a jeszcze dochodzą inne problemy z ktorymi musimy się zmagac ;( Ale potzreba bycia matka jest chyba silniejsza niż wszystkie przeciwności!!!! Powodzenia!!!!

Jestem zalamana😭😭😭😭
spokojnie dostałaś dodatkowy zastrzyk i coś jeszcze może się dohodowac. 🥰

reklama
Do góry