Netiaskitchen
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tak ma być, to niech tak będzie w każdym razie fajnie, że widać, że jesteś@AninuT, dziękuję Kochana za pamięć. Żadne krzaczory... Nie dzieje się na razie nic ważnego... Jakoś mam poczucie, że im więcej gadam, tym gorzejniech się dzieje swoim rytmem
A Ty możesz jeść??? Chyba nieeeeeee???Jak tak ma być, to niech tak będzie w każdym razie fajnie, że widać, że jesteś
U nas jutro wieczorem goście i będzie sushiMniam
Pierwsze słyszę. Już doczytałam, że rozszerza naczynia(o lepsze ukrwienie może chodzić ) i niweluje stres, zatrzymuje łaknienie i ochotę na seksw naszych przypadkach i tak jest mało istotnyWitam, obserwuje forum od krótkiego czasu. Fajnie wiedzieć że nie tylko ja to przechodze Za tydzień w czwartek podchodzę do kolejnego transferu, gdzie wcześniej podany zostanie mi wlew CRH. Czy któraś już z tego korzystała? Wlew domaciczny ma pomóc przy implantacji zarodka. Czy komus juz pomógł w implantacji?
No nie mogę tylko z surową rybą, ale pieczone, albo nawet bez ryby to już jak najbardziej I takimi zamierzam się jutro delektowaćA Ty możesz jeść??? Chyba nieeeeeee???
Ja kompletnie nie pojmuje tego zajarania sushi, zdecydowanie to nie mój teamwięc nawet nie wiem, że może być bez ryby lub z pieczonąno. To jestem spokojnachoć i tak byłam, bo akurat Ty byś takiego numera nie zrobiłaNo nie mogę tylko z surową rybą, ale pieczone, albo nawet bez ryby to już jak najbardziej I takimi zamierzam się jutro delektować