Invicta Gdańsk. Może źle to opisałam, ale pewnie o to ukrwienie endometrium chodzi, co w jakiś sposób ma poprawić skuteczność implantacji zarodka. A dopiero po zobaczymy co to ze mną zrobiPierwsze słyszę. Już doczytałam, że rozszerza naczynia(o lepsze ukrwienie może chodzić ) i niweluje stres, zatrzymuje łaknienie i ochotę na seksw naszych przypadkach i tak jest mało istotny
Ciekawe Eeee,
Gdzie się leczysz, Kochana? Opowiadaj tu szybciutko!
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Spoko, spoko. Ja chętnie nowinki przyjmuję wszystko, oby pomoglokiedy transferu jesz? Betujesz???Invicta Gdańsk. Może źle to opisałam, ale pewnie o to ukrwienie endometrium chodzi, co w jakiś sposób ma poprawić skuteczność implantacji zarodka. A dopiero po zobaczymy co to ze mną zrobi
Netiaskitchen
Kolega mojego M. z dzieciństwa z nową dziewczyną chcianiJa kompletnie nie pojmuje tego zajarania sushi, zdecydowanie to nie mój teamwięc nawet nie wiem, że może być bez ryby lub z pieczonąno. To jestem spokojnachoć i tak byłam, bo akurat Ty byś takiego numera nie zrobiła
Co za goście? Z tych "chcianych", czy "śmierdzących" ?
Koci selfik na dobranoc Karmelek życzy Wam spokojnej nocki
Jak ja nie cierpię kotów
Ale ten ładny. I faktycznie spragniony pieszczochów
Ja też team #czerwone paznokcie
Dobrej nocki Necia
Netiaskitchen
Jak ja nie cierpię kotów
Ale ten ładny. I faktycznie spragniony pieszczochów
Ja też team #czerwone paznokcie
Dobrej nocki Necia
Dzięki Transfer 24.07. , weryfikacje mam 27.07 i 30.07. na każdej robię betę. I tak będę po pregnylu więc bedziemy porównywać wyniki, bo beta i tak będzie podwyzszonaSpoko, spoko. Ja chętnie nowinki przyjmuję wszystko, oby pomoglokiedy transferu jesz? Betujesz???
To już za chwilę super, oby ten wlew pomógł Zostań z Nami, będzie raźniej przechodzić te stresyDzięki Transfer 24.07. , weryfikacje mam 27.07 i 30.07. na każdej robię betę. I tak będę po pregnylu więc bedziemy porównywać wyniki, bo beta i tak będzie podwyzszona
Super dziękuję za miłe przyjęcie do grupy nawet jeśli się nie udzielam to ciekawie czyta się Wasze wpisy.To już za chwilę super, oby ten wlew pomógł Zostań z Nami, będzie raźniej przechodzić te stresy
To ja szukam nadal kogoś kto podszedł do transferu z CRH, ciekawi mnie czy się udalo? Pozno już...sen ważna rzecz dobrej nocy
reklama
Martaem1983
Miałam 3 dniowy zarodek,nie blastkę...Ja robiłam zawsze betę w 6dpt i nie musiałam się nad tym zastanawiać. Przy blastce beta już Ci coś pokaże.
Podziel się: