reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@fredka84 miałam takie plamienie 5dpt i wtedy właśnie się udało, beta rosła jak szalona. U mnie było niestety puste jajo wtedy, ale i tak myślę że takie plamienie to dobry znak, mam dobre przeczucie co do Ciebie ;)
@bazylia128 niech Maluszek zostanie z Wami!
@anett96 krecha 6dpt, wow będzie dobrze :)
@Murawa zdradzisz nam rąbka tajemnicy, na jakim etapie jesteś, wyłaź z krzaczorów ;)
@Mirka30 @Czarna_85 za Was też mocno trzymam kciuki, cieszę się że wszystko dobrze się układa Wam, Poniedziałek jest Wasz 😘😘 Czarna i oczywiście zdrówka dla pieska

Dziękuję kochana ❤️Ja za Ciebie również mocno trzymam kciuki✊😘😘😘

Nagrywają film z usg. Trwa to 6 min i potem odtwarzają w przyspieszeniu i liczą skurcze. Do 8 jest ok a powyższej to nadmierna kurczliwość która może powodować brak implantacji. Ja miała to badanie jest oczywiście bezbolesne jak zwykle usg. Wyszło mi 10 skurczy i dostałam kroplówkę przy transferze
To u mnie podali kroplówkę 'na wszelki wypadek' bez badania... Jak zwykle, pełen profesjonalizm... A kroplówka 800 😉
Transfer nieudane 😢

Super🙂 dziękuję za miłe przyjęcie do grupy😊 nawet jeśli się nie udzielam to ciekawie czyta się Wasze wpisy.
To ja szukam nadal kogoś kto podszedł do transferu z CRH, ciekawi mnie czy się udalo? Pozno już...sen ważna rzecz☺ dobrej nocy
Ja miałam płukanie neupogenem przed transferem.. Nie mam pojęcia z ulotki w jakim celu... Lekarz twierdził, że lepiej przygotuje endometrium... Może dziewczyny będą wiedziały więcej @kate_p7 ? Transfery nieudane...

reklama
Do góry