Ja w czerwcu za transfer płaciłam nie całe 1 700 zł.Jak coś to pytaj śmiało
I to tylko początek kosztów... Jak będziesz miała szczęście to pierwszy transfer bedziesz miała w cenie, ale ogólnie wszystkie wizyty, procedury dodatkowe poza podstawowym zapłodnieniem i badania będą dodatkowo płatne... U nas każdy transfer to było dodatkowo ok. 4 tys.
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ja robiłam zawsze betę w 6dpt i nie musiałam się nad tym zastanawiać. Przy blastce beta już Ci coś pokaże.Dziewczyny,
Dzisiaj mija 7 dzien od transferu (licząc od następnego dnia po), do wczoraj miałam bóle jak na @ i raz mocne kłucie poniżej pępka (aż mnie zginęło w pół i raz w okolicach prawego jajnika),ale od dziś kompletnie nic oprócz takiego uczucia hmmm rozciągania w podbrzuszu przez jakiś czas. Nie chce robić bety przed czasem, Czy któraś z Was tak miała?
Gonia0605
No sam transfer tak, ale mogą Ci embrio glue doliczyć, AH, mi dawali dodatkowo jakaś kroplówkę na zmniejszenie skurczów, że 3 wizyty przed transferem i leki oczywiście...Ja w czerwcu za transfer płaciłam nie całe 1 700 zł.
Czarna1985
Dziękuję kochana ❤@fredka84 miałam takie plamienie 5dpt i wtedy właśnie się udało, beta rosła jak szalona. U mnie było niestety puste jajo wtedy, ale i tak myślę że takie plamienie to dobry znak, mam dobre przeczucie co do Ciebie
@bazylia128 niech Maluszek zostanie z Wami!
@anett96 krecha 6dpt, wow będzie dobrze
@Murawa zdradzisz nam rąbka tajemnicy, na jakim etapie jesteś, wyłaź z krzaczorów
@Mirka30 @Czarna_85 za Was też mocno trzymam kciuki, cieszę się że wszystko dobrze się układa Wam, Poniedziałek jest Wasz Czarna i oczywiście zdrówka dla pieska
Jagoda1986
Zaciekawiona BB
Która klinika daje kroplówki na brak skurczów macicy?No sam transfer tak, ale mogą Ci embrio glue doliczyć, AH, mi dawali dodatkowo jakaś kroplówkę na zmniejszenie skurczów, że 3 wizyty przed transferem i leki oczywiście...
To normalne?
Kurde ja nic takiego nie mialam
My już w domku od poniedziałku ja też z powodu cukrzycy miałam poród wywoływany, no i łącznie spędziłam w szpitalu 19 dni, także tym bardziej cieszymy się oboje z powrotu. Tymuś grzeczny, a ja dochodzę do siebie po cesarce, bo tak to sie niestety albo i stety skonczyloCoś staram się podczytać iiiiii @bazylia128 trzymam kciuki! Z pewnością będę śledzić co u Ciebie i za 8 dni w takim razie gratulować
@fredka84 za Ciebie też trzymam kciuki stresik jest?
@juchaa_87 już w domku? Napisz coś więcej? Jak Ty się czujesz, jak synek, jak ma na imię?
A ja robię EDIT po ost moim wpisie, bo pani dr mnie uprzedziła, że może być błąd w pomiarze i na szczęście był w 33+3 wyliczyła mi wagę syna na 2800, co mnie bardzo zaskoczyło, bo syn u 2 różnych lekarzy całą ciążę rośnie w 50centylu i dziś 34+5 i wizyta u mojego prowadzącego i Kubuś waży 2418 więc uffff. Także @sandra777.12 no stress, pewnie Twoja gwiazda też duża nie jest
W 38 TC czyli ok 10 sierpnia idę do szpitala na wywołanie (cukrzycą na insulinie), jak nie pójdzie to CC. Wow. 3,5 tygodnia jak to możliwe? Dopiero robiłam betę!
Zleci Wam raz dwa te 3 tygodnie i będziecie mogli się sobą cieszyć
Właśnie zawsze się nad tym, jak to wszystko wygląda w klinice prywatnej. Bo ja najpierw chodzę prywatnie do mojego lekarza. Później wizyty odbywają się w szpitalu i za to nie płacę. Chodzi o monitoring do punkcji lub transferu. Płacę dopiero w dniu punkcji bądź transferu. Oczywiście plus leki. I wydaje mi się, że w prywatnej klinice zaplacilabym o wiele więcejNo sam transfer tak, ale mogą Ci embrio glue doliczyć, AH, mi dawali dodatkowo jakaś kroplówkę na zmniejszenie skurczów, że 3 wizyty przed transferem i leki oczywiście...
Ja nawet nie słyszałam o tym.Która klinika daje kroplówki na brak skurczów macicy?
To normalne?
Gonia0605
Po kilku nieudanych transferach próbowali dodatkowych środków. Ja miałam w Bocianie w Wa wieKtóra klinika daje kroplówki na brak skurczów macicy?
To normalne?
reklama
U mnie w klinice tez podają atosiban. Jeżeli masz duza kurczliwość macicy to podają. Ja będę mieć test UMA i wtedy podadzą jakby co ;-)Która klinika daje kroplówki na brak skurczów macicy?
To normalne?
Podziel się: