bazylia128
Fanka BB :)
chyba w 8 dpt - zobaczymy jak się sprawy potaczaTo kiedy lecisz na betę 5dpt? Czy wytrzymasz do 6dpt? Wypoczywaj i trzymam kciuki za córeczkę ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba w 8 dpt - zobaczymy jak się sprawy potaczaTo kiedy lecisz na betę 5dpt? Czy wytrzymasz do 6dpt? Wypoczywaj i trzymam kciuki za córeczkę ;-)
Taaaa o browara się zakładam, ze nie wytrzymasz do 8dpt. Tak czy siak browar będzie mój bo Ty będziesz w ciąży i pic nie możnachyba w 8 dpt - zobaczymy jak się sprawy potacza
Ostatnim razem wytrzymałam do 10 dpt chce się nacieszyć ta mysla dopóki mogę ze może jestem w ciążyTaaaa o browara się zakładam, ze nie wytrzymasz do 8dpt. Tak czy siak browar będzie mój bo Ty będziesz w ciąży i pic nie można
No dobra niech Ci będzie ale chłodzisz mi już browar...?! BueheheOstatnim razem wytrzymałam do 10 dpt chce się nacieszyć ta mysla dopóki mogę ze może jestem w ciąży
Porzadne traktowanie i nie robienie u kazdej na jedno kopyto.. nalezy sie wam jak psu buda.Zwłaszcza, że zostawiamy u nich masakryczne pieniądze... Często myślę, że jestem zbyt naiwna do życia w tych bezwzględnych czasach (pewnie inne nie były mniej bezwzględne)... Za bardzo ufam ludziom, bo sama raczej innych traktuję fair... Mam nadzieję, że jutro wszystko będzie wyglądało inaczej...
Zapomnij,musisz przejsc przez komisje etyki i udowodnic ze twoje sa do niczego,wywalasz 10 tys euro w bloto.Wal do Czech@annemarie ty to na pewno wiesz, a jak wygląda w Niemczech sytuacja z komórkami dawczyń?
Brzuch,zastrzyk podskornyJa robiłam w brzuch..
Mi Panie w aptece od razu dały bez pytania komplet strzykawek i igieł (grube do wyciągania i cienkie do wstrzykiwania)
Jeśli potrzebujesz info jakie to mogę Ci wysłać [emoji4]
Ale czad!!! Dawaj na betę jak tylko dasz radę, takie newsy to mi się podobajądziewczyny dzis 6dpt i mam 2 kreski.