reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Właśnie mnie naszła taka myśl. Dlaczego my kobiety które chcemy mieć swoje maleństwa, musimy tyle znieść a np. Niektóre rodzą i zostawiają w szpitalu, w domach dziecka bądź zabijają. Albo rodzą jak najwięcej dzieci wychowuje je podwórko a one staczają się za te 500 plus 😔 jakie to wszystko jest niesprawiedliwe. Ciągły stres, walka, kucie i łzy 😔😔😔

reklama
Dziewczyny
Plis pomocy
Dostałam właśnie Prolutex ..mam robić w pośladek

Jaka strzykawka???? Same robiliście?? W ch..się boje
Ja robiłam w brzuch..
Mi Panie w aptece od razu dały bez pytania komplet strzykawek i igieł (grube do wyciągania i cienkie do wstrzykiwania)
Jeśli potrzebujesz info jakie to mogę Ci wysłać [emoji4]

Trzymam kciuki za cud ;-) rozumiem lekarza trzeba mieć pewność zanim odstawisz leki. No, ale jak Ty się po tym pozbierasz biedaku :-( jakby co. Znam różne historie i cuda się zdarzają. Czekam z tobą :-)
Pozbieram się . Wybecze się jak prawdziwa baba, ale mam cel i będę się starać go osiagnać.

Właśnie mnie naszła taka myśl. Dlaczego my kobiety które chcemy mieć swoje maleństwa, musimy tyle znieść a np. Niektóre rodzą i zostawiają w szpitalu, w domach dziecka bądź zabijają. Albo rodzą jak najwięcej dzieci wychowuje je podwórko a one staczają się za te 500 plus 😔 jakie to wszystko jest niesprawiedliwe. Ciągły stres, walka, kucie i łzy 😔😔😔
Bardzo to przykre ale świata nie zmienimy. My mamy trudności w posiadaniu nawet jednego dziecka a ktoś tego daru nie szanuje. Wersja najmniej krzywdząca - robie sobie dzieci BO MOGĘ a co potem nie ważne... Ludzie są nieodpowiedzialni/ niedojrzali albo sami tak pokrzywdzeni przez życie, ze czasem fundują taką samą traumę swojemu dziecku... Tak jak pisałam świata się nie zmieni trzeba go zaakceptować i pamiętać, ze są tez tacy którzy oddają dziecku „ostatnią” nerkę, żeby je ratować....

Dziewczyny ja już jestem w domku, już nawet sernik się robi ;) Do samego podania bylam trochę zestresowana bo się balam czy zarodek się dobrze rozmrozi... Wedlug lekarza wszystko wyszlo idealnie, ladnie było widać i ladnie się wkul ;) Jakos bardzo zmeczona jestem i nie wiem czemu troszkę rozdrzazniona ;) ale zaraz mi pewnie przejdzie ;) Na zabiegowym łezki mi poleciały i się smiali ze mnie ;) Dziekuje wszystkim za dobre słowa - jesteście kochane ;)
Teraz gorące ✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼Za córcię ❤️❤️❤️

reklama
Do góry