Gonia0605
Fanka BB :)
Zwłaszcza, że zostawiamy u nich masakryczne pieniądze... Często myślę, że jestem zbyt naiwna do życia w tych bezwzględnych czasach (pewnie inne nie były mniej bezwzględne)... Za bardzo ufam ludziom, bo sama raczej innych traktuję fair... Mam nadzieję, że jutro wszystko będzie wyglądało inaczej...Nie ma co ukrywać że my raczej jesteśmy wymagającymi pacjentkami, raz że my wymagamy dużo od naszych lekarzy, a dwa że nasza sytuacja najzwyczajniej w świecie tego wymaga. Nienawidzę kiedy ktoś zlewa mnie, traktując jak histeryczkę, często miałam odczucia że muszę wyrywać na siłę to co mi się należy, po czym i tak zazwyczaj moja pesymistyczna wersja okazywała się prawdą. A tobie lekarz narobił niepotrzebnego stresu i chyba trochę zaniedbał w poprzednich latach. Przecież przyczyn niepowodzeń trzeba szukać, a one mogą być wszędzie to jak pominąć temat jajników. Jaki byłby to idealny świat, gdybyśmy mimo naszych problemów ciążowych, mogły chociaż na 100% zaufać lekarzom, a nie wszystko analizować, kontrolować, załatwiać na własną rękę.