reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiem, muszę czekać.
Wczoraj się wystraszyłam i lekko krzyknęłam w łazience i mąż przyleciał. To mu mówi że kuwa plamka jest, a on: co to znaczy?. Ja mówię że nie wiem, może okres. A on : tyle na forum siedzisz i nie wiesz 🤦. Gadka z facetem 🤦. Mogłam mu powiedzieć że to znaczy że będziemy żyli długo i szczęśliwie 😂😂😂
Podziękowania dla męża. Docenil nasza wiedzę 🥂

Dziewczyny, wczoraj na wkładce była kuwa jasno różowa plamka zmieszaną z tabletką 😱😱😱. Trochę boli mnie po lewej stronie coś, chyba jajnik, no ja pierdziulę, chyba okres dostanę 😢. Ma niby za 1, 2 dni przyjsc. Dziś rano na aplikatorze też było trochę jasnoróżowego🙁 A jak dostanę okres to nie robić bety, bo bez sensu nie?
Kochana zrob bo moga to byc plamienia implantacyjne.Trzymam kciuki nie poddawaj sie👍

Ja chyba zwariuję dziewczyny...
Moje jajniki wyglądają tak jak na zdjęciu... Jakbym była po stymulacji, tylko że ja stymulacji nie przechodziłam od 2018... Lekarz za każdym razem coś tam gadał, że to dziwne, ale w końcu kazał wstępnie zrobić marker nowotworowy CA125... właśnie odebrałam wynik... Norma przekroczona 2 razy....
Aż nie wiem co mam zrobić...

Załączniki

• IMG_20200716_094729.jpg
    IMG_20200716_094729.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 101
Ja chyba zwariuję dziewczyny...
Moje jajniki wyglądają tak jak na zdjęciu... Jakbym była po stymulacji, tylko że ja stymulacji nie przechodziłam od 2018... Lekarz za każdym razem coś tam gadał, że to dziwne, ale w końcu kazał wstępnie zrobić marker nowotworowy CA125... właśnie odebrałam wynik... Norma przekroczona 2 razy....
Aż nie wiem co mam zrobić...
Jezu, ja się nie znam😱. A lekarz nie mówił co w takim przypadku masz zrobić?

reklama
Do góry