reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@bazylia128 co dziś robisz? Rolki? U mnie jest pierwsza burza w te lato, bo wszystkie nas zawsze omijały. Lubię słyszeć jak pada i lekko grzmi 🙂. No ale żeby nie było zbyt pięknie, to ten sku.r.wiel kret, kopie mi w różach 👿
dopiero mam wolne ;) nie będę już dzisiaj jezdzic - będę podlewac bo upal ;) Wlasnie będę jesc krwety w sosie, oglądam przyjaciol już się wykapalam, nakarmiłam psy i chyba umyje sobie jakies okno - w piątek znowy będę miała ulubiona bratowa bo wracają i to będą na caly weekend - i już jestem wsciakla NOOOOOO...

@bazylia128 co dziś robisz? Rolki? U mnie jest pierwsza burza w te lato, bo wszystkie nas zawsze omijały. Lubię słyszeć jak pada i lekko grzmi 🙂. No ale żeby nie było zbyt pięknie, to ten sku.r.wiel kret, kopie mi w różach 👿
Co za gnojek!!! Mój mąż jednego złapał, siedział z godzinę na krzesełku i czekał na drania i śmiał się, ze jeszcze nigdy nie był „na kretach” jak na rybach ;) pokaz jakieś róże!!!

dopiero mam wolne ;) nie będę już dzisiaj jezdzic - będę podlewac bo upal ;) Wlasnie będę jesc krwety w sosie, oglądam przyjaciol już się wykapalam, nakarmiłam psy i chyba umyje sobie jakies okno - w piątek znowy będę miała ulubiona bratowa bo wracają i to będą na caly weekend - i już jestem wsciakla NOOOOOO...
Ja uwielbiam przyjaciol❤❤❤ogladam w kolko na comedy central😁😁moj maz kiedys mowil-jak mozesz to g...o ogladac ?!a teraz ze mna w kolko piluje i pada ze smiechu😀ja uwielbiam Rossa tego pierdolke😂

O ja cię 😱. Ale masz przesrane 😱. Ja nie lubię jak ktoś u mnie śpi i muszę go całe dnie zabawiać. Ostatnio Siwego brat u nas nocował prawie tydzień, bo zjechał z Niemiec a u jego mamy spala jakaś ciotka i nie miał gdzie spać. Pierwsze 2 dni to spoko, było ok. Potem z każdym dniem coraz bardziej denerwowała mnie jego obecność, no kuwa stal mi nad głową jak coś robiłam i pierdzielił farmazony jakieś. Nie potrafił zająć się sam sobą tylko łaził za nami. Ostatniego dnia to mnie wkurzało nawet w jaki sposób wiesza ręcznik 🤦. No złożył ręcznik po kąpiel w kostkę 1cm na 1cm i kuwa jak to ma wyschnąć 🤦. Tragedia🤦. Tak więc pamiętaj, jak kiedyś będziesz u mnie spała masz się w zająć samą sobą 😂
Krewetki wpierdzielasz, o jak się powodzi 😜. I to przy wzroście podatku na owoce morza.... Ja np dużo musztardy jem ostatnio od prezydenta 😂

Ja uwielbiam przyjaciol❤❤❤ogladam w kolko na comedy central😁😁moj maz kiedys mowil-jak mozesz to g...o ogladac ?!a teraz ze mna w kolko piluje i pada ze smiechu😀ja uwielbiam Rossa tego pierdolke😂
No kochana ja tu od raku na forum ich ciagle cytuje - znam wszystkie odcinki na pamięć ;) Ja wszystkich uwielbiam a przeczytalas ta nowa książkę - TEN O NAJLEPSZYM SERIALU NA SWIECIE? Jak chcesz to ci wysle ;)

O ja cię 😱. Ale masz przesrane 😱. Ja nie lubię jak ktoś u mnie śpi i muszę go całe dnie zabawiać. Ostatnio Siwego brat u nas nocował prawie tydzień, bo zjechał z Niemiec a u jego mamy spala jakaś ciotka i nie miał gdzie spać. Pierwsze 2 dni to spoko, było ok. Potem z każdym dniem coraz bardziej denerwowała mnie jego obecność, no kuwa stal mi nad głową jak coś robiłam i pierdzielił farmazony jakieś. Nie potrafił zająć się sam sobą tylko łaził za nami. Ostatniego dnia to mnie wkurzało nawet w jaki sposób wiesza ręcznik 🤦. No złożył ręcznik po kąpiel w kostkę 1cm na 1cm i kuwa jak to ma wyschnąć 🤦. Tragedia🤦. Tak więc pamiętaj, jak kiedyś będziesz u mnie spała masz się w zająć samą sobą 😂
Krewetki wpierdzielasz, o jak się powodzi 😜. I to przy wzroście podatku na owoce morza.... Ja np dużo musztardy jem ostatnio od prezydenta 😂
Jak to mówią z gośćmi jest jak z rybami po trzech dniach wonieja 😁😁😁😂😂

Już miałam pisać ze lepiej cie nie odwiedzac jak tak goście cie irytują 🤭 🤭 🤭 😂😂😂👍 Ja ich będę miala z piatku na sobote a w niedziele będą już spac u tesci -ale i tak pewnie będą u nas siedzieć - Jasiek zakochany w Łukaszu - może mi szybciej czas zleci ;)

Co za gnojek!!! Mój mąż jednego złapał, siedział z godzinę na krzesełku i czekał na drania i śmiał się, ze jeszcze nigdy nie był „na kretach” jak na rybach ;) pokaz jakieś róże!!!
Zabił go?😱. Ja mam trzy pułapki na krety i żadnej nie zastawiam bo nie chcę żeby on umarł przeze mnie 🤷. Mój sąsiad też potrafi stać kilka godzin w miejscu i żabic go łopatą 😢
Pokażę ci niemieckiego Czerwonego Kapturka, piękna jest i nie choruje😍.
IMG_20200713_170304.jpg IMG_20200713_170317.jpg

reklama
Hehehe bo z goscmi to jak z rybami po 3 dniach smierdza😜

Do góry