@bazylia128 co dziś robisz? Rolki? U mnie jest pierwsza burza w te lato, bo wszystkie nas zawsze omijały. Lubię słyszeć jak pada i lekko grzmi . No ale żeby nie było zbyt pięknie, to ten sku.r.wiel kret, kopie mi w różach
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
dopiero mam wolne nie będę już dzisiaj jezdzic - będę podlewac bo upal Wlasnie będę jesc krwety w sosie, oglądam przyjaciol już się wykapalam, nakarmiłam psy i chyba umyje sobie jakies okno - w piątek znowy będę miała ulubiona bratowa bo wracają i to będą na caly weekend - i już jestem wsciakla NOOOOOO...@bazylia128 co dziś robisz? Rolki? U mnie jest pierwsza burza w te lato, bo wszystkie nas zawsze omijały. Lubię słyszeć jak pada i lekko grzmi . No ale żeby nie było zbyt pięknie, to ten sku.r.wiel kret, kopie mi w różach
Co za gnojek!!! Mój mąż jednego złapał, siedział z godzinę na krzesełku i czekał na drania i śmiał się, ze jeszcze nigdy nie był „na kretach” jak na rybach pokaz jakieś róże!!!@bazylia128 co dziś robisz? Rolki? U mnie jest pierwsza burza w te lato, bo wszystkie nas zawsze omijały. Lubię słyszeć jak pada i lekko grzmi . No ale żeby nie było zbyt pięknie, to ten sku.r.wiel kret, kopie mi w różach
Ja uwielbiam przyjaciol❤❤❤ogladam w kolko na comedy centralmoj maz kiedys mowil-jak mozesz to g...o ogladac ?!a teraz ze mna w kolko piluje i pada ze smiechuja uwielbiam Rossa tego pierdolkedopiero mam wolne nie będę już dzisiaj jezdzic - będę podlewac bo upal Wlasnie będę jesc krwety w sosie, oglądam przyjaciol już się wykapalam, nakarmiłam psy i chyba umyje sobie jakies okno - w piątek znowy będę miała ulubiona bratowa bo wracają i to będą na caly weekend - i już jestem wsciakla NOOOOOO...
O ja cię . Ale masz przesrane . Ja nie lubię jak ktoś u mnie śpi i muszę go całe dnie zabawiać. Ostatnio Siwego brat u nas nocował prawie tydzień, bo zjechał z Niemiec a u jego mamy spala jakaś ciotka i nie miał gdzie spać. Pierwsze 2 dni to spoko, było ok. Potem z każdym dniem coraz bardziej denerwowała mnie jego obecność, no kuwa stal mi nad głową jak coś robiłam i pierdzielił farmazony jakieś. Nie potrafił zająć się sam sobą tylko łaził za nami. Ostatniego dnia to mnie wkurzało nawet w jaki sposób wiesza ręcznik . No złożył ręcznik po kąpiel w kostkę 1cm na 1cm i kuwa jak to ma wyschnąć . Tragedia. Tak więc pamiętaj, jak kiedyś będziesz u mnie spała masz się w zająć samą sobądopiero mam wolne nie będę już dzisiaj jezdzic - będę podlewac bo upal Wlasnie będę jesc krwety w sosie, oglądam przyjaciol już się wykapalam, nakarmiłam psy i chyba umyje sobie jakies okno - w piątek znowy będę miała ulubiona bratowa bo wracają i to będą na caly weekend - i już jestem wsciakla NOOOOOO...
Krewetki wpierdzielasz, o jak się powodzi . I to przy wzroście podatku na owoce morza.... Ja np dużo musztardy jem ostatnio od prezydenta
bazylia128
No kochana ja tu od raku na forum ich ciagle cytuje - znam wszystkie odcinki na pamięć Ja wszystkich uwielbiam a przeczytalas ta nowa książkę - TEN O NAJLEPSZYM SERIALU NA SWIECIE? Jak chcesz to ci wysleJa uwielbiam przyjaciol❤❤❤ogladam w kolko na comedy centralmoj maz kiedys mowil-jak mozesz to g...o ogladac ?!a teraz ze mna w kolko piluje i pada ze smiechuja uwielbiam Rossa tego pierdolke
Margoolcia
Jak to mówią z gośćmi jest jak z rybami po trzech dniach woniejaO ja cię . Ale masz przesrane . Ja nie lubię jak ktoś u mnie śpi i muszę go całe dnie zabawiać. Ostatnio Siwego brat u nas nocował prawie tydzień, bo zjechał z Niemiec a u jego mamy spala jakaś ciotka i nie miał gdzie spać. Pierwsze 2 dni to spoko, było ok. Potem z każdym dniem coraz bardziej denerwowała mnie jego obecność, no kuwa stal mi nad głową jak coś robiłam i pierdzielił farmazony jakieś. Nie potrafił zająć się sam sobą tylko łaził za nami. Ostatniego dnia to mnie wkurzało nawet w jaki sposób wiesza ręcznik . No złożył ręcznik po kąpiel w kostkę 1cm na 1cm i kuwa jak to ma wyschnąć . Tragedia. Tak więc pamiętaj, jak kiedyś będziesz u mnie spała masz się w zająć samą sobą
Krewetki wpierdzielasz, o jak się powodzi . I to przy wzroście podatku na owoce morza.... Ja np dużo musztardy jem ostatnio od prezydenta
bazylia128
Już miałam pisać ze lepiej cie nie odwiedzac jak tak goście cie irytują Ja ich będę miala z piatku na sobote a w niedziele będą już spac u tesci -ale i tak pewnie będą u nas siedzieć - Jasiek zakochany w Łukaszu - może mi szybciej czas zleciO ja cię . Ale masz przesrane . Ja nie lubię jak ktoś u mnie śpi i muszę go całe dnie zabawiać. Ostatnio Siwego brat u nas nocował prawie tydzień, bo zjechał z Niemiec a u jego mamy spala jakaś ciotka i nie miał gdzie spać. Pierwsze 2 dni to spoko, było ok. Potem z każdym dniem coraz bardziej denerwowała mnie jego obecność, no kuwa stal mi nad głową jak coś robiłam i pierdzielił farmazony jakieś. Nie potrafił zająć się sam sobą tylko łaził za nami. Ostatniego dnia to mnie wkurzało nawet w jaki sposób wiesza ręcznik . No złożył ręcznik po kąpiel w kostkę 1cm na 1cm i kuwa jak to ma wyschnąć . Tragedia. Tak więc pamiętaj, jak kiedyś będziesz u mnie spała masz się w zająć samą sobą
Zabił go?. Ja mam trzy pułapki na krety i żadnej nie zastawiam bo nie chcę żeby on umarł przeze mnie . Mój sąsiad też potrafi stać kilka godzin w miejscu i żabic go łopatąCo za gnojek!!! Mój mąż jednego złapał, siedział z godzinę na krzesełku i czekał na drania i śmiał się, ze jeszcze nigdy nie był „na kretach” jak na rybach pokaz jakieś róże!!!
Pokażę ci niemieckiego Czerwonego Kapturka, piękna jest i nie choruje.
reklama
Hehehe bo z goscmi to jak z rybami po 3 dniach smierdzaO ja cię . Ale masz przesrane . Ja nie lubię jak ktoś u mnie śpi i muszę go całe dnie zabawiać. Ostatnio Siwego brat u nas nocował prawie tydzień, bo zjechał z Niemiec a u jego mamy spala jakaś ciotka i nie miał gdzie spać. Pierwsze 2 dni to spoko, było ok. Potem z każdym dniem coraz bardziej denerwowała mnie jego obecność, no kuwa stal mi nad głową jak coś robiłam i pierdzielił farmazony jakieś. Nie potrafił zająć się sam sobą tylko łaził za nami. Ostatniego dnia to mnie wkurzało nawet w jaki sposób wiesza ręcznik . No złożył ręcznik po kąpiel w kostkę 1cm na 1cm i kuwa jak to ma wyschnąć . Tragedia. Tak więc pamiętaj, jak kiedyś będziesz u mnie spała masz się w zająć samą sobą
Podziel się: